Csáá, üdv Torockóról, Itt vagyunk a szálláshelyen, a kert végébe van egy 1200m-es hegy minden fasza, indulunk gépelni, majd jelentkezünk. Gabi, Zé, Lajos bá
na kitapasztaltam az ideális tömöritési arányt, 1280x720as felbontás 30FPS, MKV formátum, bitráta 2850, össz 160megabájt a 7perces video de ha tudtok ettől jobbat akkor ne kiméljetek.
Jó napot Uraim!
Olyan kérésem/kérdésem vóna,hogy nincsen e valakinek hátsó farokidomja törött kimaradt vagy mit tudom én?! Építetek egy Gpzt osztán abba kéne bele ni!Szóval ez érdekelne.
na bazd meg,meg se ismertelek nem voltam benne biztos hogy te vagy nem mertem inteni,mert múltkor is beszoptam egyik ismerősnél...
meg vagy hízva munkásember,te csak nézed azt a motort,vagy szoktad is hajtani ?
ez az 1 percke ebben a formában is sztem 60mb lehet?
egyébként jó! ettől jobb nem lesz,max ha a vimeora töltöd fel...ugyan ezt tedd fel oda is és látni fogod a különbséget sztem...vmivel jobba vimeo képminősége...nem tudom,de ezt mondják...én oda nem töltöttem még...
Olyan kérésem/kérdésem vóna,hogy nincsen e valakinek hátsó farokidomja törött kimaradt vagy mit tudom én?! Építetek egy Gpzt osztán abba kéne bele ni!Szóval ez érdekelne.
meg vagy hízva munkásember,te csak nézed azt a motort,vagy szoktad is hajtani ?
egyébként jó! ettől jobb nem lesz,max ha a vimeora töltöd fel...ugyan ezt tedd fel oda is és látni fogod a különbséget sztem...vmivel jobba vimeo képminősége...nem tudom,de ezt mondják...én oda nem töltöttem még...