Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háááj gecc, most ibredtünk meg, mingyá bevágunk egy micset, aztán irány csapatni! Kurva jó itt a levegó meg a táj!
Köszönömszépen a Debreceni különitménynek, hogy benéztetek, egy (hang)élmény voltatok!
majd otthon megmondom
Csáá, üdv Torockóról, Itt vagyunk a szálláshelyen, a kert végébe van egy 1200m-es hegy minden fasza, indulunk gépelni, majd jelentkezünk. Gabi, Zé, Lajos bá
mi az az MKV formátum? melyik programmal tudtad olyanba tenni? vagy utólag konvertáltad át a kész filmet?
Holnaptól csapattok?
na kitapasztaltam az ideális tömöritési arányt, 1280x720as felbontás 30FPS, MKV formátum, bitráta 2850, össz 160megabájt a 7perces video de ha tudtok ettől jobbat akkor ne kiméljetek.
valaki csakk itthon lesz, elötte irj Rá Rékára face-en
Gabi! Vasárnap mennék a cuccokért..valakivel beszélj már a családból, hogy otthon lesznek-e Délelőtt olyan 10:15 körül mennék
Jó napot Uraim!
Olyan kérésem/kérdésem vóna,hogy nincsen e valakinek hátsó farokidomja törött kimaradt vagy mit tudom én?! Építetek egy Gpzt osztán abba kéne bele ni!Szóval ez érdekelne.
Te ide már nem kommentelhetsz, mert nem olyan motorod van ami ebbe a totyikba beleillik. (persze csak vicc vóóót )
nemhogy eladnád a seggrakétát és vennél herefődtúrót te is.....
herefőd van és lesz is!
nincs herefőd
Oszt a herefődön át? jófasza!
ez van he, szoktam menni, hétvégén is megyek.
akkor azt mondod bele se menne a kis apriómba? hát ezt szomorúan hallom pedig érdekelt volna a dolog,szemre elég egyezőnek tűnt
na bazd meg,meg se ismertelek nem voltam benne biztos hogy te vagy nem mertem inteni,mert múltkor is beszoptam egyik ismerősnél...
meg vagy hízva munkásember,te csak nézed azt a motort,vagy szoktad is hajtani ?
45 MB, de sokatromlik a minősége mire felmegy
ez az 1 percke ebben a formában is sztem 60mb lehet?
egyébként jó! ettől jobb nem lesz,max ha a vimeora töltöd fel...ugyan ezt tedd fel oda is és látni fogod a különbséget sztem...vmivel jobba vimeo képminősége...nem tudom,de ezt mondják...én oda nem töltöttem még...