Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 2nem zárja ki1mást főleg,hogy a legjobb csajokat mindig a teremben ismertem meg...
pont a dugás miatt nem gyúrok
meg nem dugtál 1éve
Tán az a Radics valaki is oda való? Te jössz mostmá'...irány a megasztárba fúte..én meg már nem edzettem 1 hónapja, meg nem söröztem egy hete
látod,lassan kis városom adja az ország sztárjait:győzike,radicsgigi... amúgy jól vagyok,emelgetem a vasakat meg a 139forintos kőbányait...
Supermotosokkal össze lehet futni a városban ritkán De amúgy ha van facebookod és sportmotorosokkal/nakedesekkel akarsz bandázni akkor jelölj be, és beveszlek egy csoportba..Bodegásokhoz Jacek Ásztai néven megtalálsz
Pedig jó lenne, ha több fajta motoros is lenne itt... néha összefutni a városban, túrázgatni (aszfalton is), stb.
Cső Zsóti' vannak ilyen elmebetegek errefelé...a gyergyó környékén meg főleg..mondjuk ott a nyuggerekkel is vigyázni kell mert életveszélyesek Feléd mivan, Győzike él még?
szeva Jacek! mi van már a környéketeken,most olvasom hogy kutyák esnek az égből....
hirtelen egy sem jut eszembe
nem is ismerek már itt senkit akinek nem enduro vagy Sm van...
Ez a hely igazi kihívás!
Vegyél....ez már szinte nem is Debreceni topik, hanem supermoto/enduró
Gecsa, Gecsa! Jelentkezz! Mikor hozod be a kamerát?
Nagyon szép az a táj a fényképen!
Szívesen mennék arra én is, de nekem nincs se enduróm, se cross gépem.
kiváncsi vagyok fel tudnánk e a csúcsra jutni a sziklás oldalon, vagy lefordulnánk és kitörnénk a nyakunk
Nem annyira szép

okés, jövöhéten egy délután összefutatunk kb 5 körül,ha meg már ott vafgyunk megyünk egyett tankin is
jaja, pont azt néztem h. ez drz sm sárvédő
Fúúhe..az jóvón'... debrecenbe leszel? a sulimat tudod hol van nem? vagy találkozzunk a városban valahol?
hónap beviszem neked ingyéé ha kell, még a déjerzémen vót
Há mihez képest?
Itt a Réz- hg is fasza, meg a Meszes, a Bihart is csipázom, de legszebbek nekem a Torockói hegyek, oda mennem kell minden évben min. 1X.
Ááá..a sárga az csúnya vón a DT-n..viszont az a fekete SM sárvédő az jóóvón'..mipízt kérsz érte?
Jó messzire mentek:)
Attól függ, h hányan megyünk. Ha volnánk 4en, akkor kb5-6pénz esne utikőccségre, vagy 2.5-3pézér alvás, aztán amit megeszel-iszol te meg a motorod. Olcsóbban elvagyunk általában, csak ez egyébként olyan 270kmre van és inkább két napra mennénk, h jobban legyen idő gépelni-nézelődni