Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na zsííír, én is ugy készülök h. végig veretés szállás lesz vagy sátor?
Szombat -vasárnapot beszéltünk nem? Én legalább is arra izgítottam a zembereket. Vagy öten má' leszünk.
valaki biztos, kell a rosszkrosszgumma? minta van rajta 1 centi meg jó hosszú hasadás az oldalán
Viszont én mennék..majd megbeszéljük..de valahova készítsd már ki a cuccokat, hogy értük tudjak menni ha kell dumálok Rékával, hogy adja ide, vagy muterod, faterod..valaki csak otthon lesz
akkor lesz menet remélem minimum 1 naposat szeretnék
megvan az angol amugy, az is doszt elég :D
nemigen, legalábbis remélem
valamér' nem rakja be
Itten van egy kezelési kézikönyv
Vasárnap itthun leszel?
okés, majd teszek fel, amúgy mikor volt töltve utoljára? tegnap meg ma videoztam vele cseppet le is meritettem teljesen :D nekem a 60FPS-es felvétel jön be leginkább, kártya 16 gigás, 130-160 perc ráfér belőle. itthon meg majd betömöritem
a magyar leírást átküldöm majd,mert nem találom a linket,másik gépen fent van,emailen átdobom
megjött a zsé!
remélem látjuk majd a torockói felvételeket!?
Háj Hawer! A tandemcsigád nem kell még? Tönkretettem amúgy egy kicsit a drótkötéllel, de veszek neked inkább 1újat. Vettem a rományoknál CT típusút, csak már későn az bírja a drótkötelet is.
Bele hát, a fene ott eszi meg, pedig hogy teccett vmikor
Még jó, hogy nem kell, lóf@** a seggébe ...mondom ezt úgy, hogy gyerekkori jóbarátok vagyunk vele ...
Ohe akkó abba belerohadt már a benya!
nekem o nem fonokom, mas reszlegen vagyok, de nem kellazt neki tudni hogy neha neha kivagunk 1-2dolgot :)
Butch főnököd mit szól hozzá ? Csinájjá neki suzukisat, befogja a száját !
Amúgy király
kulcstartó valakinek? most rajzoltam, holnap kilézerezzük
kísz vaok, induljunk
Készülőggyééé, viszlek a Dagoba rencerbe
holnap nem jó...kedden se...a hét végén valamikor beugrok szerintem..
gyere, de kedden nem igen jó, meg holnap se
Bakker...sose fogok átjutni... max átmotorozok valamikor, csak benzinem se nagyon van..meg most a pénzem az sm projektre kell...abból is csak jövőhéten lesz valami