Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a motort sajnálom.:))).a derekam. Mindenféle képen személyesen beszéljük majd meg mit és hogy lesz! üdv fabi
ezek vannak e, de csak az sárga háccsó van.
Érdekel..ja..))
Érdekel.! Ez is.)))
Háj Káá szerineted mi vón a kőcsíge kb a9-10.i mókának
Csinálj má' nekem egy fotót, hogy lássam milyen... oszt moncc' egy árat és igényt tartanék rá ha tetszik
van egy c sárga, de nem tudom mire való, sztem vmi rígi kotványra, pedig maga sárvédő szinte új még.
Zéé! Nincs véletlen egy hátsó sárvédőd, nagyon szar állapotú is jó, csak legyen valami. Kell a supermotosításhoz
Helló!
Sajnos meg kell válnom tőlle
http://www.motor.hu/hasznaltmo...
Moto-rock fesztivál lesz 2012.07.13-15. Hajdúnánás Termálstrand. Mindenki ott lesz aki számít.
aprilia alkatrészek eladóak! komádiba! 125ccm ( pegaso tuareg rx af1 rotax 123,127! elégé nagy választékba vannak alkatrészeim!
van pár db enduró gumim is !és aszfalt is!
aszfalt continetal 130/70/17=10e
enduro: pireliböl: 90/90/21 =10e
120/80/17=9e
100/90/19=9e
brigestone 100/80/17=9e
ha valakit valami érdekell: tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
email:czegledizsolt@fr
eemail.hu
face: zsolti czeglédi (bordó sr van kint a képen)
Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni, hogy Debrecen és környékén hol találok olyan embert aki ún. "gyönygszórással" foglalkozik, ja és olyan technológiával rendelkezik, hogy befér egy Crf-450 főváz.
Srácok..nincs valakineke gy hátsó sárvédője? amibe nincsen lámpa építve..valami krossz vagy olyasmi
jaja, hallottam, elég tragikus
Fúúú..nem tudom mikor megyek érte...az a baj, hogy 6 után vagy otthon
Köszi a meghívást!

Sajna két napos gurigázás most nem nagyon fér bele...
De nektek jó időt kívánok! A többi adott lesz! Gyönyörű a táj arrafelé, szép emlékeim vannak.
Tömítésem jau lett, nem folyik a drága olaj.

Phoenix! Hallottad, mi történt Gólya(Forró Barna) apujával?
jah, nem tudtam
Gyere te is , majd most viszek blokktömitőt is ,ha megint szétpotyog a kiváló terepmotor.
Az ugyanaz.
Torockó tán
Hy!

Nah, merre tervezitek a csapatást? Rimetea környékére?
WOW! Alap, köszi az infókat Laci!
az nem baj, mert az enduro idomszett van fent az h. Fabi mennyire sajnálja a motort az meg majd kiderül
Megyünk hát. De lehet , h egy picit karcos lesz a motor.
9-10.én megyünk erdélybe 2 napra Zé-vel úgy néz ki érdekel esetleg?