nyugizzááá..szarj bele...én is lapátoltam, itt is van már bőven, de szarok rááá amúgy ma menni akartam hozzád a gumiért, de nem voltam benne biztos, hogy otthon vagy 2 körül, telefonon meg nem zargatlak..
basszátok meg, másfél órát lapátoltam a havat, msot jöttem be rohadt kurva eget ebbe a szájbabaszott hóba mostmár, ha több esik bajba leszünk mertt nicns hova rakni, van ahol másfél méteres csomókban áll az udvaron
ez is hozzá tartozik a "LADA ÉRZÉS"-hez amiről jacek szokott beszélni? keresztbemegy, zúg , csattog a váltó, lopnimegyünk, vfts, dicsakbuksi, kagylóülés
yamaha jog (aprio)!
előnye: csont gázon is nyűhetetlen,kicsi fogyasztás~2 liter körül,városba nincs ellenfele,gyári dugattyú akár 40-50 ezer kilométert is elfut,kicsi- sok helyen elfér,bukótartóval,csomagtartóval rendelkezik
hátrány:mivel kis termetű ezért nagyobb távra nem célszerű menni a kényelem miatt
Üdv! nem akarlak lebeszélni a motorvásárlásról ,de ha csak az utcán tudod tárolni a motorod, sztem túl nagyértékű robogót ne vegyél ! előbb-utóbb valakinek úgy is szemet szúr, főleg egy lakótelepen!tőlem is loptak már el egy simsont , pedig csak pár éjszakára kellett kint hagynom és esetleg, ha még sem lopnák el, akkor tuti hogy valami barom kárt tesz benne!azt tudom ajánlani hogy a házmesternek (gondnoknak) szólj hogy mi a terved, aszt biztosítson vmi kis sufnit
Országútra kevés lesz a 125 szerintem.
Városba meg elég egy 50-es Liberty is pl.
Forgalmas helyeken nem nagyon rabolgatnak.
Ha meg félted, olyat vegyél ami másnak nem tetszik.
Ezt a villanypóznához lakatolást azért átgondolnám
Kis befektetés(erővágó) és jelentős a haszon , ez Debiben ugyanúgy érvényes.
A városi motorosok, robeszosok társbérlők szoktak lenni más motorosokkal vmi bérelt garázsban.
Sztem havi párezerér érdemesebb betársulni vkihez, mint kisírt szemmel nézni a motor hűlt helyét ,
Sziasztok. Tavasszal szeretnék egy nagyrobogót venni és lenne pár kérdésem. Először is mennyire lopkodják Debrecenbe a motorokat? Sajnos csak panel előtt tudnám tárolni és oszlopoz lezárni. Munkába járásra, városban szaladgálásra, illetve hétvégente 2x75 km táv megtételére lenne használva. Fontos lenne, hogy alacsony fenntartású és hosszabb távon is kényelmes legyen. Eddig az Aprilia Leonardot néztem, de örülnék, ha Ti is ajánlanátok pár típust.
Előre is köszönöm!
nagyon sajnálom az orgonát,annyira tetszett a szerkezet,hogy itt tartottam fent a szobámban,mint valami kincset!
nem adtam volna el,ha lett volna mire felraknom!
előnye: csont gázon is nyűhetetlen,kicsi fogyasztás~2 liter körül,városba nincs ellenfele,gyári dugattyú akár 40-50 ezer kilométert is elfut,kicsi- sok helyen elfér,bukótartóval,csomagtartóval rendelkezik
hátrány:mivel kis termetű ezért nagyobb távra nem célszerű menni a kényelem miatt
Városba meg elég egy 50-es Liberty is pl.
Forgalmas helyeken nem nagyon rabolgatnak.
Ha meg félted, olyat vegyél ami másnak nem tetszik.
brékó,jelentkezz
Kis befektetés(erővágó) és jelentős a haszon , ez Debiben ugyanúgy érvényes.
A városi motorosok, robeszosok társbérlők szoktak lenni más motorosokkal vmi bérelt garázsban.
Sztem havi párezerér érdemesebb betársulni vkihez, mint kisírt szemmel nézni a motor hűlt helyét ,
Előre is köszönöm!
nem adtam volna el,ha lett volna mire felraknom!