ezek HASZNÁLTAK ennyiért! vagy van az új,darabja 100euroért
a nagyon szart én sem hoztam volna el,egy pár hibátlan volt,a másik hátsón volt egy kis hasadás...
ki kéne próbálni a teniszlabdát
Most szereltem fel vastag belsővel a múlt héten.
5mm-es falvastagságút vettem 10.000 Magyar forintért.
Ricsi nem is említette.
Most mi legyen?
Vegyem meg a moust,vagy nem?
még a husaberges korszakból! vittük hozzá szervízelni 2 cimbimét is! meg a másik berg forumon szoktunk irogatni,és ő ajánlotta azt is amit én vettem anno...mert ő szervízelte
jó gyerek, vagyis apuka
ha mégis ott lenne valami majd zörgetlek!nem véletlen jutottál te eszembe,mást nem is tudok arra felé,csak a szanberget még...szóltam annak is,de tárgytalan eddig
jah van...egy szett 21,19es...meg a motorhoz kaptam egy 18ast 2 darabban...a parasztok elvágták..de azt beleteszem....mivel benne volt,jó lesz az!
am michelin bib mousse mindegyik... rikinek van 2 garnitúra...most adtam el neki...
phőnix..nem is rossz ötlet..am is csak a gopro kamerám van de akkor felbaszom a fejemre is!
de ö (kis Ő-vel) 3x os motocross bajnok, ne nézd le egész karbantartó cszerelő csapat álhatott a háta mögött, neki nem kellett ienenel foglalkoznia mint defektszerelés vagy bovden javítás
Srácnak bejött a kémény!
a nagyon szart én sem hoztam volna el,egy pár hibátlan volt,a másik hátsón volt egy kis hasadás...
ki kéne próbálni a teniszlabdát
5mm-es falvastagságút vettem 10.000 Magyar forintért.
Ricsi nem is említette.
Most mi legyen?
Vegyem meg a moust,vagy nem?
ha tudok(kb a jövő hét közepe) akkor szólok!
Gyárilag nem azzal adták ki a 450 exc-t!
Mennyi körül volt az ára?
kéne? ezek használtak voltak am,de hibátlanok
Nem adná el nekem az egyik garnitúrát?
jó gyerek, vagyis apuka
am michelin bib mousse mindegyik... rikinek van 2 garnitúra...most adtam el neki...
phőnix..nem is rossz ötlet..am is csak a gopro kamerám van de akkor felbaszom a fejemre is!
Milyen fajtát használsz?
Nem motort kell hegeszteni, hanem egy Hilti porszívónak a tartályát.