Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látom eladtad. Ez gyors volt!
http://www.sportmotor.hu/motor...

Srácnak bejött a kémény!
ezek HASZNÁLTAK ennyiért! vagy van az új,darabja 100euroért
a nagyon szart én sem hoztam volna el,egy pár hibátlan volt,a másik hátsón volt egy kis hasadás...
ki kéne próbálni a teniszlabdát
Most szereltem fel vastag belsővel a múlt héten.
5mm-es falvastagságút vettem 10.000 Magyar forintért.
Ricsi nem is említette.
Most mi legyen?
Vegyem meg a moust,vagy nem?
24ezer /pár 130/80-18asok voltak,de ez változó...
ha tudok(kb a jövő hét közepe) akkor szólok!
Szerinted,miért ne kéne?
Gyárilag nem azzal adták ki a 450 exc-t!
Mennyi körül volt az ára?
jah kislánya van!
azt mondja,hogy még akkor elkelt mikor én odavittem...
kéne? ezek használtak voltak am,de hibátlanok
már máté is apuka? bakker! tesója szobatársam volt, meg ő is haverom csak régen találkoztunk!
Te adtál el Ricsinek mouse-t?
Nem adná el nekem az egyik garnitúrát?
aztakurva! hát ez nagyon szép, annyira hogy akár sokáig is megtarthatod gratula hozzá! patent állapotú
még a husaberges korszakból! vittük hozzá szervízelni 2 cimbimét is! meg a másik berg forumon szoktunk irogatni,és ő ajánlotta azt is amit én vettem anno...mert ő szervízelte
jó gyerek, vagyis apuka
hát izé,mit szoktak ilyenkor mondani :O gratulálok :)
honnan ismered szanit ?
ha mégis ott lenne valami majd zörgetlek!nem véletlen jutottál te eszembe,mást nem is tudok arra felé,csak a szanberget még...szóltam annak is,de tárgytalan eddig
oké! szomszédom pont Kassán dolgozik néha, tudok infót adni ha kell bármikor hívj, csak akkor éppen dolgoztam amikor beszéltünk!
jah, az zsír lenne, érdekes kameranézet gumizás közben legalább nem mondják majd h. az enyémet másoltad
jah van...egy szett 21,19es...meg a motorhoz kaptam egy 18ast 2 darabban...a parasztok elvágták..de azt beleteszem....mivel benne volt,jó lesz az!
am michelin bib mousse mindegyik... rikinek van 2 garnitúra...most adtam el neki...

phőnix..nem is rossz ötlet..am is csak a gopro kamerám van de akkor felbaszom a fejemre is!
jah nem,rikizuzdával voltunk rápörögve a szlovákokra,de egyikünk se vesz onnan motort..én má vettem riki meg majd itthon ...ha talál!
de ö (kis Ő-vel) 3x os motocross bajnok, ne nézd le egész karbantartó cszerelő csapat álhatott a háta mögött, neki nem kellett ienenel foglalkoznia mint defektszerelés vagy bovden javítás
nem hívtál hé !
na csináljad megfele, goproval a fejeden az legalább más szemszögböl mutatná a történetet
Neked van mouse?
Milyen fajtát használsz?
Egy műanyaghegesztőt mondjatok már. Természetesen Debrecenben.
Nem motort kell hegeszteni, hanem egy Hilti porszívónak a tartályát.
holnap megcsinálom én is,beteszem a mouse-t azt meglássuk ott is lefikáznak csak mert nem szórom a pénzt a gumisnál...