Szedek én is spéci, drága dolgokat, de az a baj hogy a lábszáram felső 1/3-ában (ahol a töréstelep van) nagyon rossz a vérkeringés és emiatt nagyon lassan regenerálódnak a csontselytek. A Bokám pl tökéletesen meggyógyult, mert ott jó a vérkeringés. Most állított az orvos a fémállványon 2mm-t minden száron, hogy jobban terhelődjenek a törött végek és ez talán hátha gyorsít a sejtszaporodáson. Én meg annyit tudok még tenni, hogy többet sétálok ezáltal az izomzat hátha jobban keringeti a vért.
Karcsi tegnap voltam Dr.-nál!
Ő mondta hogy Ez a por milyen jó meg hogy sok mindenben segít. Volt egy idős asszon 70 éves.....eltörte a combcsontját, ezt a port zabálta 1 hónap alatt meggyógyult a combja,,, 2 hónap múlva a kis asszony úgy szaladt hogy a lánya nem bírta tartani vele az iramot. De a fokusimai atombaleset érintettjeivel is ezt zabáltaják leköti náluk a sugárzást vagy mi a tököm. Doki mesélte hogy zsír anyag. Én is ezt zabálom.
Próbáld ki annyit megér.
Szedem még ezt a Proenzit de az inkább porcokra, ízületekre van....de nekem az is bevált. Kibebaszott drága de megérzi a csípőm....
Hellosztok. Hát kétoldali agyfaszt kapok, újabb 4 hét a csodás vasakkal a lábanban. S ha a 4 hét alatt nem gyógyul meg, akkor mégis műtét, csontpótlás. Hááámegőőőrülök mááá.
http://youtu.be/AwXWxEvdwXc