Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy másik ha lefagyott volna a rendszer...
http://youtu.be/AwXWxEvdwXc
egy kis vérpezsdítés Szkárcsikám!
http://youtu.be/tQogdTgsPHk
jaja az izomzat pumpálja.....
Szedek én is spéci, drága dolgokat, de az a baj hogy a lábszáram felső 1/3-ában (ahol a töréstelep van) nagyon rossz a vérkeringés és emiatt nagyon lassan regenerálódnak a csontselytek. A Bokám pl tökéletesen meggyógyult, mert ott jó a vérkeringés. Most állított az orvos a fémállványon 2mm-t minden száron, hogy jobban terhelődjenek a törött végek és ez talán hátha gyorsít a sejtszaporodáson. Én meg annyit tudok még tenni, hogy többet sétálok ezáltal az izomzat hátha jobban keringeti a vért.
Karcsi tegnap voltam Dr.-nál!
Ő mondta hogy Ez a por milyen jó meg hogy sok mindenben segít. Volt egy idős asszon 70 éves.....eltörte a combcsontját, ezt a port zabálta 1 hónap alatt meggyógyult a combja,,, 2 hónap múlva a kis asszony úgy szaladt hogy a lánya nem bírta tartani vele az iramot. De a fokusimai atombaleset érintettjeivel is ezt zabáltaják leköti náluk a sugárzást vagy mi a tököm. Doki mesélte hogy zsír anyag. Én is ezt zabálom.
Próbáld ki annyit megér.

Szedem még ezt a Proenzit de az inkább porcokra, ízületekre van....de nekem az is bevált. Kibebaszott drága de megérzi a csípőm....
Kitartás, Kitartás!
Hellosztok. Hát kétoldali agyfaszt kapok, újabb 4 hét a csodás vasakkal a lábanban. S ha a 4 hét alatt nem gyógyul meg, akkor mégis műtét, csontpótlás. Hááámegőőőrülök mááá.
Jófasza vidi Törtünk-zúztunk Tamással, mint a Gálné kocája ,
Nem mész te fának
Inkább csak egy kerekezel mint gép még felfelé is
Nézd a vidik közt
Nem. Méket, ahun a fának megyek?
Videjjjót nízted máh?
Mivaaa?
arra jóóúú
hát már egyre könnyebb az embereket feliztgatni, sok mindenkit megfertőztünk erdélyországgal
Ja, ha nem lesz veszett nagy orosz tél, akkor megyek, majd felizgatunk még pár embert, h ne unatkozzunk, habár én sose szoktam.
akkor jövöhét lesz menet valamerre?
jah, az zsír meg könnyebb is tőle
Az Fc azé jó, mer alig van benne alkatrész, tehát kevesebb dolog tud benne elromlani
, szombat elmegyek vele megnézni ha egybe van elcseréli az sv-jét rá meg még kap 100e-et