Keresik ezt..meg keresték őár évig, mert ebből sosem elég...nagyon sok mindenhez kell..csak a magyarok hülyék..és meg ígérte a német, meg a lengyel, hogy ki elsz baszva velünk...hát kivan a lényeg: tavaly elvitte a víz lengyel országban az összes tormát a víz, így kénytelenek voltak tőlünk venni..na most a magyar fejesek azt modnták, hogy ha ennyire kell nekik akkor vigyék jó drágán...konkrétan 1600 forint/kg-ért vitték el a felvásárlóktól...azok meg azt mondták, hogy igen, így állunk? akkor fogtok ti még szopni..tavaly vettek annyit, hogy 2 évre elég nekik, meg vettek gyökerestől..amit ők el tudtak rakni...ott volt eső, is meg a föld is vizes volt, szal kibaszott jó lett a termés...tele vannak náluk a hűtőházak..mi meg itt állunk úgy, hogy szép-szép, de nem kell a kutyának se...vagyis kell..csak kibaszott kevés, kibaszott kicsi pénzért...jó, ha vissza kapjuk, amit rávertünk röviden ennyi...a torma most az elkövetkezendő pár évben igen-igen szar lesz ebből már nem kell sok pénzre számítani...
Én most nagyon azon agyalok, most most hanyagolom azt a motor vásárlást....erőltetett nagyon..kínszenvedés már...inkább marad a kis DT még pár évig...a célnak megfelel Belefogok komolyan valami olyanba, amiben van esélyem nagyot szakítani..pár év és nem elsz itt erőlködés
miértis?!? én meg sem szólalok... motort csak száguldani láttam, esetleg megsimogattam a parkolóba... de ráülni... pfff a volt régen...
amúgymeg aki a kicsit nem szereti a nagyot nem érdemli...
e se jobb...
amúgymeg aki a kicsit nem szereti a nagyot nem érdemli...