Tuti nyitva van vasárnap..vagyis szerintem igen...de ha nem tudok olyat itt tőlünk félkm-re ahol kavicsozott úton lehet átmenni..most csinálták..cska még átkelő nincs...meg oylan utat is tudok ahol félig a mezőn kell menni
Ez így ponnyó Szobor is benne van, báár a szobornál nem rövidebb mint kokadon keresztül, csak annyi, hogy nincsen egy falu sem..mer' eddig mihályfalvának mentetek?
nah ezt mondtam h itt is mehetünk, még rövidebb mint érmihályfalvának a pirossal bejelölt rész egy új út, az nicns rajta a térképen, ott lehet röviditeni
csak ez ilyen kis gép. gyümölcsösbe való. na mindegy majd átgondolom, mert lehet nincs is igazából szöghajtásra szükség. hidromotoros kaszát akarunk csinálni.
hát figyelj,father azt mondta hogy elég jó szerkezet,régen vette,most meg csak a helyet fogja. konkrétan nem tudom mihez lehet használni,de súlya az van! ha valaki ilyet akarna szerezni,és mégse találni,és úgy kellene neki összerakni alaktrészekból,meg esztergáltatni hozzá cuccokat,akkor 100-on alul nem jönne ki a végösszeg! amúgy ha érdekel 30 ropi az irányára a masszív szerkezetnek
V tiltott határátlépés lesz?