Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól járunk akkor, ha este, hazafelé az orrunk előtt húzzák le a sorompót, aszt viszakűdenek a bocskorosokhoz
pici...reggel hatkor nyit és este tökömtudjahánykor bézár. A román oldalon az út , tavaly még egy szakaszon elég szar volt .
csak nyitva tán, sose mentem még ott át de nagy sorbanállás nem valószinű
Tuti nyitva van vasárnap..vagyis szerintem igen...de ha nem tudok olyat itt tőlünk félkm-re ahol kavicsozott úton lehet átmenni..most csinálták..cska még átkelő nincs...meg oylan utat is tudok ahol félig a mezőn kell menni
Aszt milyen határ van ott? Nyitva van az vasárnap?
V tiltott határátlépés lesz?
Ez így ponnyó Szobor is benne van, báár a szobornál nem rövidebb mint kokadon keresztül, csak annyi, hogy nincsen egy falu sem..mer' eddig mihályfalvának mentetek?
bocs, csak baszott feltölteni a képet és most vettem észre
nah ezt mondtam h itt is mehetünk, még rövidebb mint érmihályfalvának a pirossal bejelölt rész egy új út, az nicns rajta a térképen, ott lehet röviditeni
késö lesz az már Te, 6 körül világosodik az óraátállitás miatt, fél 5kor meg sötétedik délután
szarvagy...az nem jó semmire amúgy nemtudom..nem ismerem az oylantot
Jó hmondod, bontok is egy sört
na léptem csávók jó szórakozást nektek a szombati napra!
mondom HIDROMOTOROSAT. nincs a gépen kardánkihajtás .
azokat kardánnal szoktán tán-tán megoldani
csak ez ilyen kis gép. gyümölcsösbe való. na mindegy majd átgondolom, mert lehet nincs is igazából szöghajtásra szükség. hidromotoros kaszát akarunk csinálni.
hosszabb egy méternél! ha pontosan érdekel,akkor holnapra lemérem neked!
szerintem ahhoz ponjó
ez mind szép és jó. de kb mekkora ?
mert arra nincs szükségem. kaszára meg van.
hát figyelj,father azt mondta hogy elég jó szerkezet,régen vette,most meg csak a helyet fogja. konkrétan nem tudom mihez lehet használni,de súlya az van! ha valaki ilyet akarna szerezni,és mégse találni,és úgy kellene neki összerakni alaktrészekból,meg esztergáltatni hozzá cuccokat,akkor 100-on alul nem jönne ki a végösszeg! amúgy ha érdekel 30 ropi az irányára a masszív szerkezetnek
Mé nem minnyá helikoptert?
Nem láttam rajta, h ekkora nagy érték , a betörőt agyonütni, arra biztos h jó különben.
ez mekkora cucc? traktor után lehet belőle kaszát fabrikálni ?