Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MIVAN MIVAN MIVAN ? ? ? ?

verekedni akartok he ha ho hö

BLŐŐŐŐ

műbalhéé
Feldobom én neked egy nagy büdös nagy pofont oszt alázavarlak!

Jólvan Gabi, remélem viszonylag ocsóóóó lesz és minőségi.
jóvannna gundoltam feldobom a hangulatot egy kis balhéval
Na huzzál innen!
Igen ki is lazul ! Tán te is SzuperBike olvasó vagy?
ne röhögjél csillagvirágom, téged sem kérdezett senki
jó szakember állítólag, majd mondj róla vmit te is hogy dolgozott
ki nem szarja le ?
Na kiszereltem a villákat!
Becsomagoltam, holnap mehet Csikához.
Elfáradtam.
ma már egész jó volt fél 8kor , motorral voltam bent
Na jóccakát fiatalok...hónap reggel remélem nem lesz hideg, mert lefagyok a motoron..
vaéahogy nem tud érdekelni a láncom...nem egy nagy összeg láncszettet cserélni..télen úgyis esedékes lesz már
már unom baszki
a gázolajos cucc már régen nincsen rajta mikor visszarakom a láncot..a wd40-et eddig nem nem tudom, hogy eldobja-e...eddig nem volt vele gond...legalább annyira meg avgyok vele elégedve, mint a mol-os láncspray-vel
látom 2 perce is próbálkoztál,de azt a sukár acsádi phiút úgy sem fogod beérni!
jaja, wd 40 szart se ér a láncnak.. azt nem oda találták ki... igazából mindenhova jó az van ráírva de sehova inkább
én nem azért nem csinálom így, hanem mert én csont szárazra letisztítom.. utána csak víz marad ami megint csak leszárad. azután spray és kész. azért is hogy a felnit ne bassza össze.. a gázolajos cucc vagy a wd 40 nem tapad a láncra, azt ledobja magáról.
szted érdekel, ha szétmegy? így csinálom már mióta...és semmi baja a láncomnak azelőtt hangos volt..most már nem
Én gázolajjal mosom már mióta Utána meg wd40-el befújom..az eltünteti a nedvességet..utána ha van láncspray akkor azzal, ha nincsne akkor 1 fasza réteg wd40 azt csuma
sörrel?