Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há' csönd van mostanába
Úúúúúúhheeeee!
Mija gránát van má' itten E?
még egy előző tulajnál régebben, de szép
Jó estét uraim. Fúú annyit motoroltam ma mint állat. Kivittem a kicsit terepre is, és el is szégyelltem magam, mert úgy mentem mint egy alvó tetű. Az eleje csúszott mászott ide oda, a keréknyomok csapkodták a kormányt mint állat és ez miatt olyan bátortalan voltam, hogy az szégyen. Meg volt egy olyan szitu, mikor az első kerék egy magasabb ponton volt és tettem le a lábam, talaj meg sehol, még jó hogy ilyen kis könnyű szekér oszt nem borultam fel. Galériát meg épp töltöm kiskúrvámról.
Szija nünü...:D Hogy találtál meg facebookon?
ahogy mondod
Aszonta ő is pócs, na mindegy, majd lesz valahol mindenki.
Neeem nem tudom,hogy ő kivel hova megy
Kárcsiká nem veletek megy?
9 fél 10 körül indulunk kopaszal szerintem mások már hamarabb is mennek .
Mikor kezdődik a móka? Mikor mentek?
yes
Pócs?
Reggelt lóóóóra..... .
jóccakát..köszi, hogy szótál
na én lépek mert taknyom nyálam egybefolyik vagy két napja jóéjt mindenkinek
ja és 1 órás, a cross pályáról megy a rajt, azon mész egy kört aztán ki az endurora, aztán ez egy kör.
sajnálom összebaszni a motort..na meg tiszta por minden...de majd meglátom
jaja kajak. ktm fórumba vettem észre aztán rákérdeztem. 2vagy 3 éve volt már egyszer egy, aztán utolsó pillanatban lelett fújva hivatalosan a verseny mert nem volt elsősegélynyújtó vagy mi... pedig indulni akartam akkor, heti 3szor jártam a tankira. de végül abból is fasza motorozás lett, tiszta versenyfeeling volt ha most lehetne tuti mennék megint, sztem érdemes kipróbálni!
kajak? ezt honnan evszed te fijú?
16án tankin 9től endurocross verseny! induljatok, majd szurkolok mint állaat!
akkor kabbe..ha már úgysincs fent, akkor mondjuk, hogy nem volt az..hogy ne fájjon a szívem
hát meg nem mondom már fejből de már ugyis mind1
mondjuk hogy 25KW-os volt
25kW-os vót?