Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a tuningolás már elkezdődött, de hogy sose lesz vége az tuti
Annyiba egyébként érné.
Volt egy időben egyébként vmelyik négyötvenes krosszon, síktolattyús gyorsitópumpás mikuni . Olyan is jó lenne, mert egy haverom tett olyat az sm-drzjére és egyből odabaszta a mieinket vele.
oké, de én ezzel szeretnék járni a nyáron melóba, gatyámat ráfizetném ha sokkal többet enne
nah meglássuk majd nyáron hogy állok anyagilag és beruházok majd... most épp nem futná rá
na jányok...jóccakát mindenkinek..ideje mennem emr nem látok rendesen
father mindig azt mondja hogy aki a hobbijának él,sose nézze mennyi pénzt fektet bele!
én meg azt,hogy a sírba nem fogom vinni a pénzt!
haver meg olyan hogy ha egy motor 3 liter felett eszik,már rágja az ideg (még a fojtást is vissza rakta kipuffba,csak ne egyen 5 litert)...nem tudom hogy akar így 400-as endurót venni,mindig mondom neki!
Biztoshogynem
Max egy literrel.
39es van 55be, ha ettől ólcsóbban kínálnának esetleg neked szóljál nekem
óhhe az baba!
asszem közel 2kiló
van 39-es meg 41 es, az utóbbiból 2fajta.
450ccm alatt jó a 39es is. lehet az óccsóbb
most olyan 5 körül eszik vegyesbe
Megint hülyeséget beszélsz Nem vagy mán büdös? El ne ijeszd holnap a vevőt a szagoddal...inkább fürödj meg mégesszer reggel
hát még lehet be is ruháznék csak félek .h enne utánna vagy 8-10 litert
nem ocsóóóóó! újonnan mennyi?
akkor javítom a mondatom: az erő nem párosul a hanghoz! nincsenek arányba,csak fordított arányba!
mondtam hogy toldja meg egy T-rex kittel,de mondja hogy nincs most píííze (pedig munkásember)

a CRM-ek Lacija tudja hogy 55 paci nem 45 paci,és mit tud nyújtani a kronreif a movistarhoz képest
Az akkor kamu-keihin volt.
Olyan 60-70 környékén van egy fasza használt.
Ibéjen lehet beakadhat óccsóbban is.
Drz-n van egy pici átalakítás is vele, de ha +kraft kell, akkor sztem a karbi az első lépés.
Neked meg a nagyobb hengerhez kéne is alapból.
a körtiszébe is van...kis it duja csalogatni az összeset ha megiszik egy üveg páleszt
még az én szarbojlerembe is van egy kis páover
én nem láttam az erőt vagy csak nem tudja használni a gazdája?

körtisz.. ÖL
50 körül van az
osztán a ktmbe hol az erő?
haver most csináltatott egy martin rendszert a doktorra,de olyat szól szól hogy szomszédot lehet vele ölni! sokszor már nevetem hogy hang van,erő meg sehol :D
a közösségi élet-iskola-elegendő alvás- háromszögből nekem csak kettő van meg de általában kipihent vagyok
oszt tudol -e olcsón fcr-t? megfizethatő áron max 25 amit szánnék rá, de ilyen 70ekért árulják amit láttam... egyzser vki kinálta 25ért, má bánom h. nem vettem meg