Annyiba egyébként érné.
Volt egy időben egyébként vmelyik négyötvenes krosszon, síktolattyús gyorsitópumpás mikuni . Olyan is jó lenne, mert egy haverom tett olyat az sm-drzjére és egyből odabaszta a mieinket vele.
oké, de én ezzel szeretnék járni a nyáron melóba, gatyámat ráfizetném ha sokkal többet enne
nah meglássuk majd nyáron hogy állok anyagilag és beruházok majd... most épp nem futná rá
father mindig azt mondja hogy aki a hobbijának él,sose nézze mennyi pénzt fektet bele!
én meg azt,hogy a sírba nem fogom vinni a pénzt!
haver meg olyan hogy ha egy motor 3 liter felett eszik,már rágja az ideg (még a fojtást is vissza rakta kipuffba,csak ne egyen 5 litert)...nem tudom hogy akar így 400-as endurót venni,mindig mondom neki!
akkor javítom a mondatom: az erő nem párosul a hanghoz! nincsenek arányba,csak fordított arányba!
mondtam hogy toldja meg egy T-rex kittel,de mondja hogy nincs most píííze (pedig munkásember)
a CRM-ek Lacija tudja hogy 55 paci nem 45 paci,és mit tud nyújtani a kronreif a movistarhoz képest
Az akkor kamu-keihin volt.
Olyan 60-70 környékén van egy fasza használt.
Ibéjen lehet beakadhat óccsóbban is.
Drz-n van egy pici átalakítás is vele, de ha +kraft kell, akkor sztem a karbi az első lépés.
Neked meg a nagyobb hengerhez kéne is alapból.
haver most csináltatott egy martin rendszert a doktorra,de olyat szól szól hogy szomszédot lehet vele ölni! sokszor már nevetem hogy hang van,erő meg sehol :D
oszt tudol -e olcsón fcr-t? megfizethatő áron max 25 amit szánnék rá, de ilyen 70ekért árulják amit láttam... egyzser vki kinálta 25ért, má bánom h. nem vettem meg
Hát a tuningolás már elkezdődött, de hogy sose lesz vége az tuti