Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

18e! én ot akadtam meg :S
sajnálnám a láncot
lánc=6x24 doboz sör
meggondolandó mivel takarítja az ember!
5. pályánál nem tudok tovább jutni..asszem 12 ezer a rekordom..hát neked?
jóvan E értettem .
egyszer feloldatom vele a szutykos részt ecsettel aztán tisztával lemosom, nem kell hozzá 2-3 decinél több
18ért má van o gyűrűs asszem DID
mármint lemosni,, na érted... benzinnel ecsetelgeted .. aztán meg ami lejön leami meg nem az vissza rászárad.. brigéciolt meg vizzel levereted aztán viszi magával a szutykot is..

20 körül ér a láncod? több vagy kevesebb? persze újonnan!
a benzint mosom? mivan?
jaaa az vasárnap és Máriapócs . de még majd megdumáljuk
de a benya elpárolog a brigéciollal meg leecseteled és feloldja.. a a benzint meg vizzel mosod vagy mivel?
egy évbe kimosom 2-3x attól nem megy hamarabb tönkre
a láncod mennyibe van?
1L brigéciol 1055ft
1L benzin 375 ft

akkor inkább benzinba mosom mégiscsak
Szeva! Turiba
ja én nem azt mondtam hogy más nem jó.. csak hogy a brigitől nem lesz semmi baja..
én meg leszarom és benzinbe mosom mondjuk ha 400 lesz egy liter akkor semmibe se
Gold Miner Ásztai! hogy állsz a rekord döntögetéssel?
Szevasz E!
Mi a helyzet?Figyu mán te hol vetted a danese nacidat?
. .
akárki akármit mondd én brigéciollal meg fogkefével lemosom a láncot majd slaggal csapi nyomással leveretem. így cisnálom vagy 5-6 éver és semmi gond nem volt még vele..
nem azért nem ajánlják az ilyesfajta módszereket,mert a lánc szemei között levő gumigyűrűt eszi meg,és kilazul a lánc és ezáltal megy hamar tönkre? :O
az a nyir1 i buli
csááá
kicsit bemelegítettem ma a gumikat, az első még nem az igazi, de az vágott slick és más az íve
Hello

Nem biztos, hogy feltudlak holnap hívni, kissé összecsaptak most a hullámok a fejem fölött. Ha emailen megfelel, írd meg és válaszolni fogok. szkraccs@freemail.hu
Vagy ha mindenképp telefonon szükséges, valahogy megpróbálok időt szakítani rá ha hazaérek időben.