Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt bele akartam tenni, hogy nem egy két próba körön fogod megismerni meg kitalálni hogy mire jó nekem megvan vagy fél éve, most kezdek rá jönni, igazából mire is jó ez a vas
Igazából sehun de a tudat hogy milyen fegyvered van......!
Há jah!
volt szerencsém kipróbálni egy 636-ost!hát mit mondjak?
kezdem ott hogy az út minősége olyan hogy egyik faluból a másikba 70-nél többel nem lehet mászkálni! ha felmész a pályára,ott a lefényképeznek megphotosopolják a képet,és kiküldik a csekket! akkor hol lehetne ezt igazán kihasználni?
Ezek nem is az én adataim hanem a motoré.
mert mi baj lehet belőle? ellopják a röossz koboldok az alvázzszámot és beütik máshova?
ezmegmá meginnmás
emailt nálatok nem kézbesít a postás? én nemtenném igy közzé a zadataimat
Azért ja annak is van egy feelingje, hogy 1, 2, 3, oszt már 200-al mész és még van 3 sebességi fokozat.
seggrakéta nekem ful sport gép nem kéne, de egy sv 1000-re egyzser beneveznék
Powercity ha esetleg olvasgatod a fórumot, lenne egy kérdésem.
Valószínűleg szükség lesz a DR-embe egy új szabadonfutóra mert megnyekkent. Ennek a beszerzésében tudsz esetleg segíteni? Először is egy árat szeretnék megtudni. Pontos adatok a motorról ha esetleg szükséges. 1996 suzuki DR 250 S, alvázszám:SJ45A103267
motorszám:J425103351
ne írd le a sportmotorokat amig nem volt neked hosszutávon én természetesen visszavágyom supermotora meg az is lesz, de mondom ezek is egy igen odabaszós verdák
a narancslén batterflyszelepes mikuni van,ezt nem lehet fúvókázni csak egy keihin-el ;-) ^^

ja hát igen... vannak a donor sportmotorosok,meg vannak a huligány sm-es aszfaltbetyárok! az egyikkel csajokat lehet gyűjteni a másikkal pedig cimborákat!
az övén
gyárilag tuti nem
a ktm-en fcr van nem?
hát más .. DE a muvisztár is legalább anyira oda basz mint a labanc , csak más tartományban.. azért a száz ló az száz ló.. na de amit az LC4 ad az sem kutya.. mind a kettő odabasz a maga világában..

de a 55 paci nem 45 azt mire mondtad... ?
lehet a tiednek nem is lenne fogyasztása! :D nem kúszna az 7 fölé szerintem! elvileg jobb keverési arányt biztosít és máshogy adja neki a kaját----állítják a tudósok az asztal másik felén!
Bazki én is, volt is forgolódás az éjszaka. De szerencsére csak rosszul emlékeztem rá, hogy min is van az a bizonyos repedés.
Na akkor ezt szerelőm majd megügyködi, mert az tud esztergálni meg mindenféléhez ért.
hát jah, de az se mostanába lesz
Nekem is azt monda egy szerelő, hogy a legnagyobb tuning a köbcenti tuning!
oké, csupán 200ccm a különbség az enyémhez képest
Ez ilyen.
Aztán a vége mindig az, h nagyobbra váltás.
Mert a köbcentit nem nagyon lehet mással helyettesíteni.
havernak van egy 625 sxc,azon keihin van járt nyáron melózni debbe,olyan 120-al járt mindig,de azt mondta 4-5 literből kijött a fogyasztás