áhhh nem.
forum előtt zöld hullám volt 17 másodpercnyi egész pontosan ost oldalra néztem a bigékre oszt mire már vissza néztem magam elé a az oktávia fékezett egy nagyot oszt én meg bele az oktáviába.
Fékeztem én is egy nagyot de még kellett volna 3 méter fékút. így oszt én lepattantam az oktáviáról és el feküdtem. Nem lett semmi komoly csak a lökösét gumiztam össze az meg lejött ott helyszinen.
Most festem a DT-t. Szal nem hiszem. Ha ki tudom venni a lengővillát (2órája köszködök vele) akkro lehet összeáll ma. Küllők, villaszár, fekete cuccok lefújva. Már csak a lengővillát a váltót és a berugót kéne
nekem van itthon polír korong,de még sose használtam
haver adta,elvileg van hozzá kenőcs is,de az meg másik havernál van
jó dolog ha az ember tudja használni
forum előtt zöld hullám volt 17 másodpercnyi egész pontosan ost oldalra néztem a bigékre oszt mire már vissza néztem magam elé a az oktávia fékezett egy nagyot oszt én meg bele az oktáviába.
Fékeztem én is egy nagyot de még kellett volna 3 méter fékút. így oszt én lepattantam az oktáviáról és el feküdtem. Nem lett semmi komoly csak a lökösét gumiztam össze az meg lejött ott helyszinen.
Motor majdnem teljesen összerakva. Hátsó kerék, meg fékek híja van még. Aztán mehet a betonyon gurgulázás
http://youtu.be/X7O1ELxQx7k
ááááááááááááááááááá csudijó
na de léptem alunni jóccakát pucca
haver adta,elvileg van hozzá kenőcs is,de az meg másik havernál van
jó dolog ha az ember tudja használni