Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óóhe, szépen kezdted aszezont ... motor hogy áll? rendőrt hivtak?
hello, ki jön holnap felvonulásra? mi megyünk ;)
áhhh nem.
forum előtt zöld hullám volt 17 másodpercnyi egész pontosan ost oldalra néztem a bigékre oszt mire már vissza néztem magam elé a az oktávia fékezett egy nagyot oszt én meg bele az oktáviába.
Fékeztem én is egy nagyot de még kellett volna 3 méter fékút. így oszt én lepattantam az oktáviáról és el feküdtem. Nem lett semmi komoly csak a lökösét gumiztam össze az meg lejött ott helyszinen.
Há' de mi?
tán meg fogtak fakabátok láttalak ám
Há nekem van rá okom hogy azt mondjam!
Nem szar az Há" mér' lenne szar?
Péntek szar!
Jelentem.
Motor majdnem teljesen összerakva. Hátsó kerék, meg fékek híja van még. Aztán mehet a betonyon gurgulázás
Szevasztok
Pééééénteeeeek motor vásárlás csudijáóóó.
Péééééééééénteeeeeeeeeeeeeek

ááááááááááááááááááá csudijó
Most festem a DT-t. Szal nem hiszem. Ha ki tudom venni a lengővillát (2órája köszködök vele) akkro lehet összeáll ma. Küllők, villaszár, fekete cuccok lefújva. Már csak a lengővillát a váltót és a berugót kéne
Jocokah ti holnap mentek a felvonulásra? Mert mi elvileg Gyuláékkal megyünk.
elvileg nekünk is van itthon mindkettő holnap lehet megbaszakszom a 2 oldalidomot
na de léptem alunni jóccakát pucca
nekem van itthon polír korong,de még sose használtam
haver adta,elvileg van hozzá kenőcs is,de az meg másik havernál van
jó dolog ha az ember tudja használni
Políron gondolkodtam...de nem tudom, hogy mi kéne hozzá..paszta meg korong csak?
na húztam aludni, csákány vagányok
polír, aztán újra fényezés, vagy veszel rá új idomot
Nem tudtok valami occó és jó módot amivel fényesebbé lehetne tenni a műanyagot, eltűntetni a kisebb karcokat?
jóvan,
ha a DT összeáll, és nem fog menni a hasam akkro lehetséges, hogy megyek, de nem 100
felvonulás? szombat?