Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

estét!
láttam ma este egy mito-t a kassain, elég vagányba tolta. az egy dolog hogy nem volt rendszám, de lámpa se elöl se hátul, semmi báátor
úgysemondommegkiaz mivel én is csak annyit tudok, hogy valamilyen Timi..a múltkor én szarul votlam a drága meg ápolgatott
A péntek, az nemigen jön össze, mert délelőttre is program lett, délután meg szkrácsnak ígértem, h elugrok vele motorért, ha ráér az eladó is.
ááááh puca,itt már át kell menni privátba úgy érzem muhaha
ahaaaaa micsoda igazság .
jóvan
Szeretem rugni amúgy, de a mútkor a hegyódalba, miután tetőrevertem, a ligegőn át visszafolyt a motorolaj a légszűrőbe, ottrogdostam v 10percig , h magához térjen. Na olyankor jól jön a nyomógomb, v ha pont egy patakban fullad le.
na a pont jó lesz . . majd én letesztelem és beszámolok róla...
Mit mond a buzi ló a réten?
-de bekapnék egy lóherét! :D

ezen akkorát nyerítettem, hogy muter átszólt a másik szobából, hogy kussoljak már
az si igaz
van egy fekete hajú csaj ismerősöm, nagy mellekkel, jól néz ki...csak a pináját nem tudom milyen..
az mindig mindenhova elkél Jacek
abból is hozhatsz,de legyen hosszú fekete haja( ne legyen bányász) legyen alatta 2 tenyérnyi húsos pina,meg nagy csecsek! ha ez mind meglesz áldom szervezőkészséged
Az szopó
pfffff.....azt a baszááást jól megjártad...megcsináztad gombos indításúra . há mijééé te a rugósat szeretted vagy nem
az EXC-hez jobban húzna a szívem
megebszéljük még előtte..bármit viszek ami kell kurva kell? viszek
Szítboritottam ma a terepberget. tettem bele aksit, inditómotort, bevezetékeltem, megcsináltam a világitást. A végén , amikor már osszeraktam a blokkon a kuplungoldalt is mindent, beleejtettem egy pici 6os csavart a kuplung mögé, sehogyse tudom kiszedni, holnap este ismét szedhetem szerteszéjjel
JA! Gyere pénteken kunmadárra! Faxa időt mond!
néztem most egy patent idegen gépet: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drze-4613656

ha el nem viszik,akkor ez,ha elviszik és már nem lesz más,akkor pedig ez marad:
ja a pájinka meg érik,tehát afelől ne fájjon a fejed!
inkább valami kísérőt hoz magaddal,amivel leküldjük!
Dászípplett
Alig ismerek rá.
Hát azt a stexes csávót várhatod..szerintem Amúgy haverodé meg az idegené milyen? Az újat ide kell adjad egy karikára