Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok! Keresem a húgomat, mert eltünt. Link: http://hu-hu.facebook.com/peop... Aki látta kérem szóljon a 06-30-329-00-26 vagy a 06-30-469-17-31 tel számon. Köszi!
Az fasza lenne, ha jönnétek, mert tavaly is sokan ígérték, aztán a végén tökegyedűl mentem a keleti perifériáról.
Namaj értekezek akkor Sanyival is.
Én nem tudom a számát, de ha Sanyit felhívod , Ő asszem tudja, meg a sm-topikban is el tudod érni sztem.
Gecimessze van, de levinném ótóval a kicsit is, de jó lenne felezni valakivel a kőccségen, egy motrot még tudok vinni...namaj G.Gabeszt is megkérdem. Fikternek tudsz elérhetőségét?
Bódog Főniksz-napját a Főnikszeknek
Aha, de csak 16-án este érek oda, mert aznap még racingolok Kecskeméten, és ha az lezajlott, akkor onnan tolom majd a Pancsi-ringre egyből.
Ha útitársat keresel, akkor megy a környékről Harpi,ígérte még Fikter meg a kawasakis haverja és Sanyi is. Velük kellene szervezkedned.
hello, köszi a köszöntéseket
Zébá, mész a Börni-day-re?
Ok, az úgy rendben. Akkor vagy du 3-ra ott vagyok érted, felveszlek, aszt gó.
néha néha idekeveredek
konzultálnék a sráccal kicsit, nagyon szépen szólnak rajta az akrapovic-ok, megsasolnám miért....
Háj
Osztán téged is lehet látni?
Én is láttam asszem hétfőn egy piros-fehér tuonot-t
szevasztok szevasztok...

nem tudja valaki kinek van egy piros-fehér tuono -ja itt a városban?
Beszéltem az emberünkkel, holnap 18:00-ra mehetünk. Csak így tud ráérni. Ez így jó lesz?
Boldog Gábor napot!
Boldogságot a Gáboroknak!
Jah Sokat Boldogat Gáboroknak!
Bódogságos névnapot a Gáboroknak
Na emberek..jóccakát mindenkinek
ha tudom kiderítem, azt szólok majd
Holnap hívom ismét, hogy akkor a péntek délutánt megtudja-e oldani. Mihelyst beszéltem vele, írok ide fórumra.
kideríted majd nekem,és megpislatom a közösségi rendszerbe!
Megyek én hunyni basszátok meg.
Ezt a cinket így napvégére
Iccakát mindenkinek!
mondom, hogy nem tudom milyen Tímea..vagy 2x találkoztunk tudod ki akarja húzgálni a bőrt a farkadon..
idefigyeljcsak! ne húzd fel a faszomon a bőrt! XD
milyen timejáról beszélünk?