ha szűrőt is cserélsz 3 helyen kell leengedni. a vázon elöl van egy csavar, alul a blokk alján, és az amit te jelöltél meg, ott lehet az olajszűrőtől leengedni az olajat. (ott elég kevés szokott lenni)
Jut eszembe.
Nem ismer valaki egy fehér cbr 1000 fireblades, emberkét? Máma találkoztunk a városban..tuti, hogy jár fel ide, emrt sportmotoros matrica volt a gépen...meg sebring dob...dekurvajóhangjavooolt
Hazahoztam a gépet, azt mondja a srác hogy a szabadonfutón kívül semmi cink nincs a géppel. Meg akksit kellett feltölteni. Viszont jól emlékeztem a vezérműlánc feszítőnek az egyik csavar felfogatásánál tényleg elvan repedve. Kép mellékelve.
Basszameg..most nézem...tavasszal nem is fogok még motorozni a másikkal
Eddig úgy tudtam, hogy 17,5 évesen már a gyakorlatot is lehet kezdeni..de most nézem, hogy nem
“Ak” kategória:
A kategória megszerzése 18 évesen lehetséges, a tanfolyamot 17,5 évesen lehet kezdeni
fasza..jövő nyár elején kezdhetem csak a rutint meg a forgalmat, nyár közepe-vége mire meglesz...wááááááá
Ma komolyan elgondolkodtam rajta, hogy supermoto/enduró stílust kövessem-e miután kb. 100km után leszálltam a motorról és nem éreztem a seggemet úgy el volt zsibbadva De állatkodni meg ezekkel a legjobb
FEnn van fészbukon a videó ha a Hármashegyes mókára gondolsz :D Jútúbról törlik állandóan azok a faszkalapátorok, mert zene van alatt és sérti a szoni entátéjnmánt jogait :D
Jut eszembe...valaki kötött már a netrisk.hu által biztosítást? Ha igven, mennyi időbe telik az egésznek az átfutási ideje, tehát mire a biztosítótól megkapom a papírokat, csekket stb. Pénteken éjszaka kötöttem meg, szombaton elfaxoltam a szükséges dolgokat, hétfő délelőtt küldte az emailt a netrisk hogy befogadták az elküldött alkuszi megbízást.
Igyál valamit aztán nézz szét,hogy mennyibe fog fájni!
Nem ismer valaki egy fehér cbr 1000 fireblades, emberkét? Máma találkoztunk a városban..tuti, hogy jár fel ide, emrt sportmotoros matrica volt a gépen...meg sebring dob...dekurvajóhangjavooolt
Eddig úgy tudtam, hogy 17,5 évesen már a gyakorlatot is lehet kezdeni..de most nézem, hogy nem
“Ak” kategória:
A kategória megszerzése 18 évesen lehetséges, a tanfolyamot 17,5 évesen lehet kezdeni
fasza..jövő nyár elején kezdhetem csak a rutint meg a forgalmat, nyár közepe-vége mire meglesz...wááááááá
http://www.facebook.com/video/...
Sikeres kreszvizsgát tettem máma...meg hazafele majdnem eltaposott egy Suzuki Liana.. de szép napunk van mizuu?