Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na de remélem a talin megint megőrülsz megint fogni akarom a villaszárat, hogy tudd füstölni a gumit amúgy tényleg halhatatlanok, imádom mindet, ha tehetném lenne itthon csomó mz-m simonom
ponthogy az hozta helyre! azóta megjavultam,kezes gazdája vagyok! 2 hete belehajtottam egy tóba,ellepte a blokkot,azt hittem beázik a gyújtás,de hamar rá kellett jönnöm hogy kelet német gép van alattam,nem pedig más,mert ez halhatatlan!
azt ne ismerném? a jóóúúú kis MZ csórit még mindig sajnálom, a találkozó miatt
a fehér paripát?!
mit te?
há' valami olyasmi
felismered?
azért van a feszültség,hogy a motoron levezessük,és nem pedig fordítva! ugyi?
hááá mer hüe vaaagy nem lepődök meg már semmin veled kapcsolatban..mindig az állat formádat hozod
hüe,akkor a legjobb mert van izgalom! volt eset mikor a műhelybe kellet elsőnek beállni és elővenni az 5kilós kalapácsot,mert a felnit helyre kellett hozni a ducskó által okozott sérülés miatt! szerinted miért nem viszem ki a Kronreif Trunkenpolz Mattighofen-t? 2 hónap és már nem lenne belőle semmi,aztán árulhatnám alkatrészként a piacon! nagyon állat vagyok odakint ahol már nem az aszfalt uralkodik az utakon....
Cső apraszaki!
Szóval én készülök,és szivesen társulok! Talán egyszer végre nem nekem kell vezetni,és ihatom jobb oldalt a finom söröcskét!
Szóval ,ha komoly akkor össze kellene !
azt mrá enm vállalnám be...ha egyszer eltört kuka
mondok jobbat,fatherral minden héten hegesztettük a váz közepét!
Jó az..nekem egyszer kettétőrt egy ugratáskor
volt hogy elindúltam simsonnal cross-ozni(még régebben) és mire hazajöttem choppersimson lett belőle---- kiakadt a teló
Ahha Csinálok holnap egy toldást a kormányhoz, hogy hosszú legyen..meg vágok ki a központi telóból is, hogy alacsony legyen a hátulja
chopperesíted?
Holnapra maradt: első villaszárak, lengővilla, küllők, kartervédő, hátsófék fedele...szerintem ennyi
Zééé mondtad a múltkor, hogy cserélned kéne a bergen a kézvédőt. A régire vevő lennék majd
Én is utcaisítom Lefestem amit kell, tükrök, indexeket holnap felrakom. Nézzen már ki valahogy, ha már utcán járok vele
Yamaha fzr250, 400(400r)
bontott alkatrészek eladóak, minden van!
Alkudni lehet!
info:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Kellemes estét mindenkinek!
én is most jöttem be a szerelgetésből, utcaisítottam a motort sm szett, indexek, tükrök
Megbeszéltük. Nem fontos majd ebbe a szar utcába bedöcögnöd, elég ha a kúthoz mész és odasétálok.
Háj! Na a mai napom is fasza volt délután szétkaptam a DT-t és elkezdtem festegetni egy pár dolgot rajta, csak ezüst festéket nem kaptam..pedig a lengővillára az kellett volna Na majd legközelebb
Na hátha összejön, legalább egyszer lássam az életben azt a pályát is, csak ne lenne az ország másik csücskében...