na de remélem a talin megint megőrülsz megint fogni akarom a villaszárat, hogy tudd füstölni a gumit amúgy tényleg halhatatlanok, imádom mindet, ha tehetném lenne itthon csomó mz-m simonom
ponthogy az hozta helyre! azóta megjavultam,kezes gazdája vagyok! 2 hete belehajtottam egy tóba,ellepte a blokkot,azt hittem beázik a gyújtás,de hamar rá kellett jönnöm hogy kelet német gép van alattam,nem pedig más,mert ez halhatatlan!
hüe,akkor a legjobb mert van izgalom! volt eset mikor a műhelybe kellet elsőnek beállni és elővenni az 5kilós kalapácsot,mert a felnit helyre kellett hozni a ducskó által okozott sérülés miatt! szerinted miért nem viszem ki a Kronreif Trunkenpolz Mattighofen-t? 2 hónap és már nem lenne belőle semmi,aztán árulhatnám alkatrészként a piacon! nagyon állat vagyok odakint ahol már nem az aszfalt uralkodik az utakon....
Cső apraszaki!
Szóval én készülök,és szivesen társulok! Talán egyszer végre nem nekem kell vezetni,és ihatom jobb oldalt a finom söröcskét!
Szóval ,ha komoly akkor össze kellene !
Háj! Na a mai napom is fasza volt délután szétkaptam a DT-t és elkezdtem festegetni egy pár dolgot rajta, csak ezüst festéket nem kaptam..pedig a lengővillára az kellett volna Na majd legközelebb
Szóval én készülök,és szivesen társulok! Talán egyszer végre nem nekem kell vezetni,és ihatom jobb oldalt a finom söröcskét!
Szóval ,ha komoly akkor össze kellene !
bontott alkatrészek eladóak, minden van!
Alkudni lehet!
info:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Kellemes estét mindenkinek!