Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazaértünk már, csak tökömtudja hol, baleset miatt le kellett menni a pusztába kikerűlni a betonyutat. Ez is elvett kis időt, meg mire a papírokat megírtuk meg minden. Fúúú de csudijó már a kis DR.
Ó-E!
Leborulok előtted! Én fóditva éttettem,de má utánna olvasva ténleg úgy van !Szóval nem érdemelték ezt a japók! De aki a föld leg földrengés veszélyesebb körzetébe tucatjával atom erőmvet telepít ,azzal szerintem valami nincs teljesen rendben!Szóval igy jártak csak nehogy mi is megszívjuk!
,
ZÉ!
Mi holnap akkor indulunk ki és terveink szerint szerzünk valami szállást és vasárnap is ott vagyunk
Remélem ki tudtok jönni
Csákó
ÉÉÉÉÉÉS nincsen fölcserélve a kép. Tényleg használhatóvá tették 6 nap alatt
Vajon szkráccsi meg Kááá merre vannak már? Ilyen sokáig tart megvenni azt a motortot?
Napiszar.hu-n volt, hogy 6 nap alatt csinálták meg..lehet, hogy csak fel van cserélve a kép és kész a "trükk"..nem tudom.. Báááár...a japókból kinézem
Na azé ez nem úgy történt! Megcsinázták az útat, oszt a fődrengís ezt tette vele! Szóval a két kípet cseríld főől!
kétlem
hááát az ötéves tervbe nem igen férne bele....
Gyerekek...erre képes a japán ember 6 nap alatt.. Szerintetek a magyarok mennyi idő alatt csinálnák meg ezt?
jah oszt mikor meg ez történt meg alig gurultam 40-50-el csak hát egy pillanatra elnéztem és tessék más kor résen vagyok most nem jött össze. Jocó az oktáviás gyerek sem tudja mit faszoltak előtte zöld volt végig oszt valaki besatuzott előttünk, no de mindegy én voltam a hibás nem figyeltem elégé.
Kopi mi van veled el vagyol tűnve .
Te tudod
pont ott láttunk a csapó kereszteződésbe lőtted pláza fele még szerencse,hogy ennyivel megúsztad
Nincs az olyan messze.
Egy ideig igen De ki a picsába?
afeeling miatt, jó akkora csordába vonulni
Nem tom minek am 40-el döcögtök ki a Víg Kend Majorig? Én ah mennék akkor is csak gurulnék egyet a városban, ne vonulgatnék
előfordul amúgy az octavia miért fékezett?
csak a szííívem!
Semmi bajom nem lett.
áhhh de bakker ezt jól benéztem.
Óóóó baszki Neked nem fáj semmid?
Mi elv megyünk 3-an innen Kokadról a felvonulásra.
Áhh ne is modd!
Volt pedig egy isteni jel!Anyám amit vett rá kulcstartót az a incidens előtt leszakadt. Nem kellett oda rendőr, szóba sem került a kocsinak semmi baja nem lett.
A motorom eldőlt próbálta azt is tompítani. Egy fonótűnyi helyen ment le kicsit a festés (azt majd kijavítom). ami aggaszt az az hogy mikór hazaértem elkezdett folyni az olaj a baloldali villaszáramból de majd meglátom holnap mert elvileg a szárba alulról megy egy csavara és remélem csak hogy az lazult ki.