Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no mi van he . .
Mivan héj?
gyááááááá
dilemma küszöbén állok! vagy haverét,vagy idegenét boltoljuk meg
most volt egy csávó aki híjott,azt mondta majd jön ha lesz steeeeeex
(kábé mint halottnak a csók)
és te csináztad
Van hozzá minden!Igaz 3 motor szerintem nem nagyon fér el, de kettőt kényelmesen elvisz !
Nagyon fasza nem gondoltam,hogy ilyen komoly azt hittem össze hegesztgettél vasakat és annyi van rendes forgalmi meg minden
Hy!
Norbi! Szóval ilyen az utcsi-futcsi!A berg meg munkás ruhában van !
Feküdni fogunk vagy feküdni fogunk az alkoholtúú? Most milyen motornak a kulcsát fogjuk keresni ha elkel a KTM?
De ez híííg..attól nem igen mentett volna meg..ez kifolyik akárhogy szorítod
Hát volt már olyan egy egy horgászatból hazajövetelkor, hogy a bicikli nyereg mentett meg.
Amúgy honnan tudod? Kipróbáltad, hogy kifolyik-e?
http://www.keletimotorosok.hu/esemenynaptar
Amiylen nyomások uralkodnak most bennem, még felemelne az ülésről
Az ülésen ülve úgyse tud kifolyni, elvan záródva olyankor az ánuszod.
én nem igen fogok gurgulázni míg megy a hasam...30m-nél messzeb nem megyek a háztól holnap szerintem feldobom a tükrömet balra, az indexeket..
holnap feldobom az sm szettet, szombaton gurgulázni kéne léjtosba :)
Háj
jó estít
én már végeztem a kresszel..már cska vizsgára várok 3 hete -.-" baszakodnak
nem láttam még...hol lehet megnézni?
én a pótkocsit csiszolgattam ma! holnap és pénteken kreszen kel megint ülnöm,de már unom!
láttad már a motoros találkozó időpontját?
csákó pucám!
tudja a kurva anyja...fosok mint a dög, fáj a fejem meg a hasam mind1...úgyis kintvagyok egész nap...máma is a simsonyt szereltem..hónap is azt fogom..meg a DT-t csinálgatom..ha meg elfogy a munka akkor kezdem elölről Veled mizuvan?
nehogy már a jó időre legyél itt gethes te gyermek
cső!
hát mit kaptál te el? lehet a benzin gőze volt az!
Az ám.
Valaki jön jövő héten Máriapócsra? Valami gyorsasági motorosnap, meg kiállítás stb lesz. Szezonnyitó mókának nem lehet rossz szerintem