Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az Mondjuk én nem vennék többet
há valószínű . . jobbhijján
Csáó!
Na mi az 2ütemezni fogsz?
Nincs mit.
nem is rossz típus ráadásúl még combosabb is mint az rmx köszi ezeket is nézegetem .
Köszke
Én ezt ajánlanám még figyelmedbe gyiki. Jó árban kínálják és rmx féle izmos 250-es 2ütemű.
Szevasz E!

Ezek vannak az apróba:
1.Suzuki dr250,1996-os,krossz gumival,4 ütem,6 sebesség,vámkezelve eladó.270eft
30/264-1989

2.Yamaha tenere 660,gyönyörű újszerű állapotban,5sebesség,e-h tárcsafék,utcai és krossz gumival hobbicélra eladó.399eft
20/985-8555
Mondjuk nézd a jó oldalát.....akkor már egy kis lego darabban is a világot fedezed fel, motorra sem lesz szükséged.
hát csak nem tán
Addig begolyózol.
Oksa balu köszi
bele fogsz őrülni
Ma Valami Mocolás Debibe lesz?
motodzzssííípi ruha
Egyedi retró stílus.
Nagyon sokan voltak kint, egész Debrecen hemzsegett a motoroktól.
Mindenki örült a jó időnek.
hát én inkább a jövő tavaszi szezonra tippelném kb.
mit gondolsz, kb mikorra jön össze a pénzed egy másikra? idén?
akkor jóvan, megpróbálok kimenni
gyere kedden tankira, azt oda adja mindig úgyis valaki a gépét
Na geccc...kedden megyek tankira... Vendégek lefújva...pénzem van..
ááá de szar így motortalanul úgy mennék már, tiszta jóidő van vki adjon egy gépet
Én már leszerződtem holnapra Erdélybe az enduróval sárbahemperegni, minta varacskosdisznyó a Bakonyba , ,
Ja étem. Azt hittem lesz valami rendezvény, én meg nem tudtam róla. Mondjuk amugy is megyek melózni nemsoká szal ugyse értem volna rá, azért kösz. Na jó huligánkodást nektek.
Holnap lehet felugrunk haverral Tokajba ilyen szezonnyító gurulásra ha valaki akar csatlakozhat, részletekről írok délután, mert még megbeszélés alatt van, ha valakit érdekel csatlakozhat. Mondjuk Zé jöhetnél a traktorral
Ne gondolj semmi nagy dologra. Csak hogy jó idő van, kimegyünk néhányan egy kicsit szélhámoskodni. Nem csapnak el, ha elesünk, a szalagkorlát se vág ketté, meg a polisz se basztat.
Kunmadárra? Mikó és mi lesz ottan?