Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zé te ugye jártál Lengyelbe mocival,merre
Minálunk a kapunyitási funkciókhoz meg max csak pár szelet zsírosdeszka kell, oszt nyitódik akármerre akármelyik kapu.
Akkor majd átküldöm a számát az embernek emílben.
Na ezt megdumcsizzuk mert érdekel
Majdnem új, felszerelték, de azt a nagyobbik kapuszárnyat nem bírja mozgatni. Az egész motyó 25.
újonnan? az igen jó mi 50 ért vettük asszem, kiskapu funkció meg minden szar van benne
No háj darabonként vagy, 25 mindenestűl . az úgy valószínű érdekelne nálam aszem kisebb kaput kéne mozgatni
Kétszárnyúhoz?
Ahhoz van valami 25ért is egy haveromnál.
Erősebbet akar, mert az egyik kapuszárny vagy 4méter és azzal az a csukó nem boldogul.
akkor annak már lehet elvan színeződve az olaja is.
Meg issza a vizet.
ajaj az nem túl jó.
hengerfej alol izzadja a vizet mind a 4 hengernél és a kipufogón is jön a pára.Yamaha Mátétol rendeltem tömitéseket. amúgy veszi a lapot,nem csörög,nemzörög!
látom neked is meg tetszett az a pár gumi galériában.
nem olyan rosszak azok nem olyan rossz pénzért.
Nyárra nekem is kéne.
60 körül van egy kapunyitó, mi tavaly szereltünk fel egy faszát
Mostanában szokta ezt!
aha..... kapum az meg(2 szárnyú) van majd csak motorosra kéne meg hekkelni
nektek is lassú az oldal?
1 zsákkal hozzám is vághatnál.
jövöhéten elverek 1 zsák pénzt megint a motorra
A havat ,sarat én is csípem ,de mikor betonra van fagyva a föld azt nem
Nem teljesen. Az a béjemvés haverom segített benne, aki ott lógott velünk a Fogarasban. Az egy nagyon profi lakatos. Am olyan 150be vót az egész kapu mindennel együtt.
Mizu itthon vagy ja már kérdezni akartam,hogy az otthoni kaput a gombosat te készítetted
Nekem eddig egy motoromon sem ment egy henger sem. Mindig fixen álltak ugyanazon a helyen.
Háj gecc!
Motorozáspótlásnak ez is jó. Én meg szeretem a jeget-havat -sarat. Ki nem hagynám egy télen se.
Na csákány E