Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

osztán ha én ingyen adok egyet akkor se kell?
régebben akartam, de már nem annyira ....nem szeretném, ha többet enne a drz ilyen üzemanyag árak mellett
Gabi nem te akartál fcr-t a dzr-re? vagy vki mintha mondta volna régebben hogy akar, multkor láttam bencsikéknél van több darab is 40ért az elég jó ár sztem
vagy az ixerníccáz
köszi hát még nemtom mikor lesz másik, de rajta leszek az ügyön
Hátha elviszik
Na , hátha beakad neki. Skrácsi meg még biztos gyűjti az infókat, h mi lesz neki a legfaszább. Am lehet, mire kitalálja a tutit, addigra kimegy a divatbul a benzinymotor.
sok sikert, nyárra meg jöhet a DoktoR Zé
Én is De valahogy így jobb a lelkemnek, hogy nem a semmi miatt baszom el a pénzem..van okom rá
nem, egy nyíregyi fickó. hát megnézni jön, de elég komolynak tűnt. meglássuk
Én iszok mint a könnyűbúvár névnap nélkül is , ha rámjön
Ok.
Osztán mán el is viszik vagy cska megnézik?
Megkérdezek 1-2 embert
Hát öcsém nem tehetek rólla. Hát ha tudsz akk keress.
tán székrács veszi meg?
Hámírnem? Egy újabb alkalom arra, hogy leidd magad.. Én kihasználom
kuplungbowdent meg csinázni kell, én még sose vettem
estét! holnap jönnek a motorért majd értesítelek benneteket délután hogy mik a fejlemények
ja jó, pont akkor irtad amikor én már irtam, szal nem láttam akkor boldog nőnapot
Ééééérdekes...DT-hez minden van..ahoz a szutyokhoz meg semmi Vagy csak nem jó helyen keresed Megkérdezek pár embert ha kell, amúgy meg jó ratyik a fórumon az RX-esek ha nincsen egy rákos bovdenje senkinek...meg senki enm tud olcsón alkatrészt..
mondom h nem most van, há hónap nősténynapja van
Forumon se tud senki kérdeztem. Az italmondon 7500, meg a robogotuningos csávó is csak gyárit tud 7500-ért. Hátha lesz a motorarzenálba.
óóhe, boldog névnapot holnapra tényleg amig el nem felejtem