a jégen tapadás vagy a 110-es gumi?
Én csak mondtam valamit, vágoood?
Mondjuk ha már manapság időgépet építenek kutatók nem lepődnék meg ilyen újítástól sem. Egy szó mint száz semmi sem lehetetlen.
Ehhez az is hozzá járult ami tök normális hogy manapság már olyan gumikat fejlesztettek ki hogy űűűű meg ááááá.
Régen úgymond nem sok tapasztalatuk, tudásuk volt a gumikról.
Lehet 10 év múlva 110-es gumikat tesznek hátra mert olyan űberfasza anyagból lesznek már hogy a jégen bedapadnak.
de itt maga a gyár is elvégezte a hízlalást mert már az F2es alá 160as gumit tett majd az f4 alá 180ast. de mivel a 180 nem megy be sem az f1f2 be így mi megtettük azt amit a gyár is, hogy jobb legyen a motor használhatósága bebasztunk egy F2 felnit az F1 be és láss csodát JOBB LETT
Azért nálunk az is erősen bejátszik,hogy "nehogy má ilyen virslivel nyomjam!" Az meg nem érdekli,hogy a kanyarba meg úgy kell belerugdosni
Előfordult,hogy az első típushoz képest ugyan azt a motort később egy számmal kisebb gumával adta ki,vagy a felhasználóktól tudni lehetett,hogy a gyárinál "virslibbel" kezesebb lett a gép.
Irtózat ivások szoktak lenni
na majd nyáron gyere motorral azt viszek neked ki egy pár cseppet
a keresztkomámnak telkibányán van egy kecója,tizenéve járunk oda
A barackotok ,már mint a pálesz tényleg rohadt finom
életemben 2 azaz KETTŐSZÖR tehát EGY MEG MÉGEGY- szer jártam Debrecenbe életemben
látom gumitéma van. a dr-en van egy 130as endurogummám, most akkor kinek kell a 600as sportmotorjára?
Én csak mondtam valamit, vágoood?
Mondjuk ha már manapság időgépet építenek kutatók nem lepődnék meg ilyen újítástól sem. Egy szó mint száz semmi sem lehetetlen.
Régen úgymond nem sok tapasztalatuk, tudásuk volt a gumikról.
Lehet 10 év múlva 110-es gumikat tesznek hátra mert olyan űberfasza anyagból lesznek már hogy a jégen bedapadnak.
akkor az volt a helyzet
130as gumi ? szerinted mit ér egy 90 lóerős 200 kilós 600as sportmotornál?
Előfordult,hogy az első típushoz képest ugyan azt a motort később egy számmal kisebb gumával adta ki,vagy a felhasználóktól tudni lehetett,hogy a gyárinál "virslibbel" kezesebb lett a gép.