Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát max csak kinézni tudok .
Nézzél bizony..sose találkoztunk még..ideje lenne
ez az! nézzzé'ki!
vasárnap nézzél ki Tankira Te is
még jól ebszélsz...csak látják, hogy hüyle vagyok..azt egyre durvábbakat mondanak...osztálytársam már pad fejelgetésre meg rugdosásra akart rávenni..azt mondta, hoyg majd hnap
egypár ajtófejelís, aszt összejön
amúgy ahogy jobb idő lesz megcsinálom a simómat, eladom itt valami cigánynak vagy 30 ezerér, jön a szülinapom május elején, akkor is akpok egy kis pénzt...akkro megveszem a bukódat..veszek egy térdvédőt meg egy protektoringet
amúgy meg nálam jobb helye lenne...a pénz meg neked úgyse kell..ja és nemsokára szülinapom
ahogy lesz egy felesleges tizesem egyből szólok..
azaz .

nem baj, végülis elfér itt a sufniba
adjál pénzt azt kifizetem...nincsen nekem pénzem ilyesmire most...kifizettük a jogsi nagy részét, a fogamat most kellett kifizetni, biztosítást kötöttem, cipőt vettem..húú meg még csomó minden..megitn elment csomó pénz..anyámnak a töke kivan már velem..
körbetartozás
kifizetnéd a HJC-t akkor már meg is venném még ebbe hónapba
ááá szerintem azzal senkinek nincsen gondja...egy normális ember megoldja magának...te pinavadász
ilyen carbon hegesztő sisakba
http://www.jobiprofi.cz/data/c...
jó dógod van...
veszek, progrip 3450 carbon, csak még az anyagiravárok de március elején meglesz
no igen igen veszélyes dolog ezért mindenkit figyelmeztetnék hogy óvakodjon a pinától max védő szemüvegbe közelítse ha mégse akkor csak bízza ide...
akkor mentem ki szemüveg nélkül miko a zóklit adtad hazafele már volt rajtam
én is azt hoztam volna .
lehetséges vegyél szemüveget mer megdöglik a szemed..hogy fogsz motorozni hee?