Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasztok joc..! van egy ezresem,hogy rozsdás szeggel nem mered a szemed piszkálni....
Ész hova mész?!
haverommal fogadtunk, hogy nem merem izomból megfejelni az ajtót egy ezresért....hát megfejeltem..lett is egy ezresem, csak utána szédültem, hányingerem lett..tiszta szarul voltam vagy fél óráig
há ne fejelgesd
Hááj gec.c..wúúú milyen napom volt..kész őrület. De fasza vót Csak fáj a fejem az ajtófejelgetéstől
Van szerelője?
De ha Gumipók akkor jó
Háj! Úgy tudom, h Gumipók ott a szervizes és nyugodt szívvel ajánlom, de sztem ebben többen is meg tudnak erősíteni innen a topikból.
Sziasztok!

Véleményeteket kérdezném a Debreceni Power City Suzuki szalon szervizével kapcsolatban! Milyen tapasztalataitok vannak? Rendesek, jól dolgoznak?
Nem hát, van ami elég jó árban van, de még hozzájön a post.kltsg, minnyá több vagy ezeröttel
Persze, van h én is drágán veszek, mert csak másnap tudom meg, h volt olcsóbban is
há bocsánat, biztos bevoltam folyásolva.
De most níízem igérem.
De ez sem rossz

http://www.tapadas.hu/
jóéjt mindenkinek
na megyek én is lemegyek alfába, csátok
nyírpazonyban volt tesztnap már vagy 2 éve tán, ott próbáltam a 400ast, meg az akkori új 144SX-et akartam, csak széthullott mire odakerültem a 200ast meg itt nálunk az erdőben
Na lépek én aludni Csáó gyerekik
jaja, inkább a vérem folyt volna drága benya
Kérdezni is akartam, hogy mi az a sok exc a képeid között?
a tiedből meg elkezdett ömleni a benya
oda többé ne mennyünk
Tényleg úgy vót az ahogy mondod...
mikor még exc-m volt
jah, az enyim is majnem...
Az vót a ROSSZ Hely, az összes motor feldőlt, ha egy pillanatig nem néztük
attad vóna oda! most pörgethetnéd egísz nap a kest
Jacek is meghempergett
én meg majd hazafele egy akrobata mutatványom közbe de az nicsn lefotozva szerencsére