Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ez meglesz még...régóta árulja a srác, még nem vitték el..nagyon szép gép
Ezt a DR-t szeretném majd megvenni.
motorfék 2T-n is van..max megragad..de mivel a jobbak már üzemórásak, ígyis-úgyis dugózni, gyűrűzni kell gyakran, így az is mind1...annyit úgyis kibír...
durrogás nélkül meg lehet lenni (bár nekem gecire tetszik)
nyélgáz a 2T-nél fontos csak igazán...had forogjon...

ettől függetlenül nem szeretnék ezen kívül még egy 2 ütemű motort...csak a 4T az igazi...márcsak a hangja miatt is
nekem minden váltásnál csattan egyet, nem csak motorféken
Na József uram vágja a dolgot.
Hát az én személyes tapasztalatom és véleményem, hogy hiába a 2T ereje, nincs motorfék, durrogó-lángoló kipufogó, csak hirtelen jövő erő. Én inkább supermotosnak tartom az xt125-öt mint az RX-et. Xt-nek vissza pakolok kettőt, csikorog a gumi, durrog és közben 30cm-es lángot okád a kipu. Mindkettővel mentem, haverok körében van mindkettő ez alapján mondom. De ez csak az én véleményem és ettől függetlenül az RX-et remek gépnek tartom.
motorfék, durrogás, nyélgáz 4T bruummmmmmmm (nem mintha nagy SM-es lennék )
Én még annyit se adnék értük
Ilyen kis 125-ös 4T-re max 300E-et szántam volna. De mivel fiatalok, sokat kérnek értük.
egy 36-38 lovas 2T azért szerintem tud olyan feelinget hozni, hogy be lehet tőle hugyálni...az SM feeling meg mitől függ?
Teljesen igazad van Jobban is teszed szerintem, ha már pénzt adsz érte, és semmi akadálya nincsen akkor miért ne vennél nagyobbat?
2T nem hozza az igazi sm feelinget.
Mindegyikkel volt valami ami miatt nem okés, vagy volt kettő amelyik elkelt, 400-500E-et meg nem adok egy kis szaladgálós motorért, hiszen annyiból már normál nagy gépet lehet venni.
125-ös 4T supermotokat nézegetett még nemrég amúgy meg ne viccelj már...pl egy 125-ös EXC-vel miért ne lenne élmény SM-ezni? vagy egy RX-el, vagy ilyesmivel...ugyancsak bivaly kis gépek..haverom nyáron ruház be egy EXC-be, tod a piros robogós srác..meglássuk, hogy milyen lesz
125ös mire gondolsz? 2T? mert az nem élmény sm-be 4t-be meg gyengus....
Hát oszt a 125-ös SM-ekkel mivan?
én nem főztem még meg a DR-t de ha tényleg másik motort vennék, sztem az alapján döntenék hogy melyiket találnék jobb állapotban a keretemen belül.
Mondjuk 2 dr 650 SM is van listán csak kitudja meg lesz-e még addigra.
Az.
első dolog sáros időbe h. teliveri a kerék a hűtőbordákat sárral, utánna meg már nem úgy hűl a gép ahogy kéne, hidd el nekem :)
oszt akkor csakszpídgép lesz?