Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy kettő kinézve csak még kell egy kis manna hozzá. Majd kb áprilisban lesz új gép.
hát mondjuk nekem a léghűtéses hangra jobban adja, meg nem olyan könnyű azt azért megfőzni...de ennyiből biztos, hogy jobb a DRZ
xr fórumba most írta vki hogy alapba jobb a futóműve mint a drz-e nek meg azt tetszik még benne hogy léghűtéses. a drz meg viszont erősebb
a drz csak újabb konstrukció, meg nem léghűtéses, nem főzöd meg olyan könnyen
az újabb XR-eknél is? pedig azok is jók azt mondják
hát igen, ha jön a fain idő akkor alap h. motorral járok majd, aztán munka után nagyerdőn megtaláltok a bódénál meg errre arra, ijesztgetem majd az embereket
Drz-t vegyél, már az se egy korszerű technika, de fényévekkel jobb az xr-nél
és neked nincs gép kiszemelve? vagy szünetel a dolog?
hát na kérdezte mennyi az alja, mondtam jöjjön nézze meg aztán beszéljük, ő mondta hogy akkor mondja ő mennyire gondolt 300körül, mondtam hogy akkor tárgytalan
Na az már a pofátlan próbálkozás kategória.
jól van az majd jön a jóidő aztán csapathatod meló után is, meg hát a péénz várom hogy végezzek én is a sulival, aztán jöhet vmi zsíros meló, bár nem reménykedek hogy egyből sikerül faszát találni
amugy meg én se akarom elkótyavetyélni a gépet. csak közbe meg izgatja a fantáziámat hogy újabb kéne (XR400 vs DRZ)
Munka van látástól mikulásig. Még otthon se vagyok he.
Józsi te meg el ne vesztegesd az a jó kis motort 400 alatt. :)
nagyon el akarod adni azt a motort te..naponta felrakod képesmotorra...ha nem marad meg míg nekem kéne balhét csinálok
tényleg halál van ajánlottak ma 300at a motoromért inkább marad
Ecsém már egy ideje nem megy a topick.
Há mivan veletek?
Hát ez hatalmas!
hát mind1 nekem, csak lenne már minimum 10 fok reggelente is és járhatnék motorral melóba
azért mát közel se olyan idő lesz mint volt..nem elsznek -200000 fokok
tudjuk!
De azért jólesett motorozni ebben a tavaszi ízesítésű napokban!
nem akarok senkit elkeseríteni de a télnek még közel sincs vége
hüylevagy? mondjuk 3 nap alatt össze szedtem 6 ezret úgy, hogy szart se csináltam...ja és 2x a mekibe kajáltam..már simán meglenne abukó ára
add nekem!