Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a kutyás témához mérten volt off mert amúgy lehetett volna on is
Jocokah nektek van holnap suli?
Nekünk ez a kis dög támad meg mindenkit..már több embert megharapott..igazi idegbeteg
Szeva!

Múltkor nem tudtunk menni mert a hétvége máshogy alakult sajnos.Jövőhéten hétvégén felugranánk egy kicsit hétvégén ha otthon vagytok.Előtte majd
egy ilyen fórumban mi az ON ha nem az off? mert itt nem motorspecifikus tárgyalások folynak hanem mindenféle bratyizás
Há nah
OFF
Nekem nem fáj semmi by:TCS csak néhol már személyeskedésbe csap át ez a dolog az meg nem erre az oldalra való:maradjunk annyiban,hogy túl sok a költségem a motorozás mellett is egyenlőre.Azt meg,hogy melyik kasztba sorolsz rád bízom,a kasztok soha nem érdekeltek különösképpen,mindenki azt gondol rólam amit akar Ha bajunk van egymással akkor privátban rendezhetjük a nézeteltérésünket.Részemről ennyi..ON
kicsit felröhögtem ezen , ahogy kitekeri faterod a nyakát aszt má dobja is a mutternak hogy kopassza
már késő..betelefonáltam az állatvédőknek már
Visszatérve az esetedre én kiskoromba ugy jártam hogy egy kurva nagy kakas ugrált a hasamon. alig bírtam még járni olyan kicsi voltam oszt megtámadott. na apa odaszaladt oszt kitekerte a nyakát egyből. Durva lehetett látni!
A kínai kifőzde jól járt vóna vele.
jaja vagy 2 hónapig el vótunk belőle, hurka kolbász bundából ágyelő ( csak viccelek ) nem kell rámküldeni az állatvédőket
Nekünk a Roti hosszú ujjú polcsiból rövid ujjut csinált már 2 embernél is. az egyiknél még apa figyelmeztette is az áldozatot hogy ne bratyizzon vele mert igazi díízájner a kutya! Na nem kellett sok idő leszakította a pulcsi ujját vállból!
óhhe ,de szíp nagy volt, a mienk sose lesz ekkora, mert szuka és még lehet nem is tisztavérű
hallottam nyő be egy csont elnyom egy ideget oszt szevasz. ez szerintem hülyeség, de az nem hogy a kaukázusi hajlamos megbolondulni ! ! ! ez tény. és a miénk már öreg volt oszt bekattant neki
E se kutya.... .
há mán nem kicsi!
hát ez elfogad több mindenkit is, családból senkit nem bántana, csak senkire nem hallgat úgy igazából, de a cigányokat széttépné volt már miatta problem azért van kenelbe
. hát ez jóóóóó
a disznóól már nincs meg
Tudom milyen érzés Volt nőmnek régen a nagy rotija szaldt ki.
Vagy is tudta hogy elszökött és szartak rá mert megtehetik. És sétáltam a csajjal a járdán és a tulsó oldalból elő ugrott az a nagy állaat!
Na én is átugrottam egy kerítést!
Beugrottam egy idegen telkére. de még jó hogy ott nem várt kutya mert az szopás lett volna!
akkor a kutya nagyobb volt mint én, azt nem adtak neki faterék még egy esélyt me átharapja a torkom baszhatom. életembe nem ugrottam akkorát mint akkor de a kerítést helyből átvittem .
Ez nem így néz már ki, ahogy én tegnap a kenelben láttam...itt még elég kicsi vót
íjjjjj! szegény!

Mondjuk erre a fajtára én is azt mondom hogy 1 gazdás és egy idegbeteg!