OFF
Nekem nem fáj semmi by:TCS csak néhol már személyeskedésbe csap át ez a dolog az meg nem erre az oldalra való:maradjunk annyiban,hogy túl sok a költségem a motorozás mellett is egyenlőre.Azt meg,hogy melyik kasztba sorolsz rád bízom,a kasztok soha nem érdekeltek különösképpen,mindenki azt gondol rólam amit akar Ha bajunk van egymással akkor privátban rendezhetjük a nézeteltérésünket.Részemről ennyi..ON
Visszatérve az esetedre én kiskoromba ugy jártam hogy egy kurva nagy kakas ugrált a hasamon. alig bírtam még járni olyan kicsi voltam oszt megtámadott. na apa odaszaladt oszt kitekerte a nyakát egyből. Durva lehetett látni!
Nekünk a Roti hosszú ujjú polcsiból rövid ujjut csinált már 2 embernél is. az egyiknél még apa figyelmeztette is az áldozatot hogy ne bratyizzon vele mert igazi díízájner a kutya! Na nem kellett sok idő leszakította a pulcsi ujját vállból!
hallottam nyő be egy csont elnyom egy ideget oszt szevasz. ez szerintem hülyeség, de az nem hogy a kaukázusi hajlamos megbolondulni ! ! ! ez tény. és a miénk már öreg volt oszt bekattant neki
hát ez elfogad több mindenkit is, családból senkit nem bántana, csak senkire nem hallgat úgy igazából, de a cigányokat széttépné volt már miatta problem azért van kenelbe
Tudom milyen érzés Volt nőmnek régen a nagy rotija szaldt ki.
Vagy is tudta hogy elszökött és szartak rá mert megtehetik. És sétáltam a csajjal a járdán és a tulsó oldalból elő ugrott az a nagy állaat!
Na én is átugrottam egy kerítést!
Beugrottam egy idegen telkére. de még jó hogy ott nem várt kutya mert az szopás lett volna!
akkor a kutya nagyobb volt mint én, azt nem adtak neki faterék még egy esélyt me átharapja a torkom baszhatom. életembe nem ugrottam akkorát mint akkor de a kerítést helyből átvittem .
Múltkor nem tudtunk menni mert a hétvége máshogy alakult sajnos.Jövőhéten hétvégén felugranánk egy kicsit hétvégén ha otthon vagytok.Előtte majd
Nekem nem fáj semmi by:TCS csak néhol már személyeskedésbe csap át ez a dolog az meg nem erre az oldalra való:maradjunk annyiban,hogy túl sok a költségem a motorozás mellett is egyenlőre.Azt meg,hogy melyik kasztba sorolsz rád bízom,a kasztok soha nem érdekeltek különösképpen,mindenki azt gondol rólam amit akar Ha bajunk van egymással akkor privátban rendezhetjük a nézeteltérésünket.Részemről ennyi..ON
Vagy is tudta hogy elszökött és szartak rá mert megtehetik. És sétáltam a csajjal a járdán és a tulsó oldalból elő ugrott az a nagy állaat!
Na én is átugrottam egy kerítést!
Beugrottam egy idegen telkére. de még jó hogy ott nem várt kutya mert az szopás lett volna!
Mondjuk erre a fajtára én is azt mondom hogy 1 gazdás és egy idegbeteg!