Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jut eszembe... Valakinek szííp Amstaff kiskutyák? Nem rég születtek..óccsón adjuk űköt. ;) Ideális házőrző, és gyerek mellé is tökéletes
hát eredményes este után megérdemlem a pihenést!
dikhee tán most kőttél?
CSecs!
Jóvanna Elolvastam már am..ingyenes sátorozási lehetőség
És aki ríszegen összeesik a motorja mellett és ott alszik, annak mit kell fizetni a szállásér?
Há te linkelted a plakátot, gondolom figyelmesen elolvastad... Én cska átfutottam
hát én honna a genyóból tudjam he?
Hee oszt ottan muszáj "házat" bérelni vagy lehet sátorozni is?
az ám. szerintem lenézek ugyis tavasztól muvisztárral járok majd be nyiregyre onnan meg már csak egy köpés a Debreceny
Az a vigkendmajori hbme buli? Kéne menni. Az jó terület, van hely eszetlenkedni
Nekem is azon van alus, amivel betonon szoktam esni, terepen elég ha megvéd a faágaktól, meg amikor feldől a motor.
Lehet igazad van
tsőő láttad a linket amit tegnap este betettem? ti gyösztök-e arra?
Ne foglalkozz vele, nem érdemes. Ez a fajta kézvédő nagyon hajlékony, estem vele vagy 100x és semmi baja. :)
há de ha má megvan? meg van itthon minden amiből össze tudom eszkábálni? legalább elfoglalom magam az unalmasabb napokon
Bittos, de nem érdemesebb egy pár alubetétest venni, ha feljön valahol olcsón?
Bergivadék Amúgy azon gondolkoztam, hogy aluból hajtani kéne bele valami vasalatot Meglehetne ódani?
Na , titta fasza . Messziről már husabergnek néz ki
Na mosmá elvileg jó lesz
Van most is az apróban 650 pegaso meg yamaha xt600 százötven körül, azt le lehet 120ra cigánkodni
hát ja..folyton baszakszik..betelefonálok, és azt a választ kapom, hogy nem bírja a vonal az 5 megás netet..húzassam vissza 2 megásra..de az meg mire elég?
csecsre ugrottál te is ezzel a nettel