Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja én is menő vagyok a faluba mert HASZSÁZAS KTM meg még SZUPERMOTOR IS

az más kérdés hogy szétesik állandóan meg egy primitív 15 éves faék az egész .

de KTM

puncimágnes van benne. csak nem találtam még meg a kapcsolóját..
nem olyan rossz az a KDX..elfogadnám így endurózgatni a hétvégékre simán
De nem ad tekintélyt, nemérted?
szerintem az a KDX most is fasza gép. egy huszonöcsi tud nagy bódogságot okozni egy hétvégi endúrós mókán
Netuddmeg, h volt olyan időszakom is , amikor nem futotta éveken át másra , csak egy yamaha champ robira, meg arra a rosz kis kádéikszre. De boldog voltam azzal is
-e lemaradt...
miért olyan nincsen aki 30 évesen kezdi el és egyből ezres motorral?
pedig azt hittem ő 30 évesen született 1.3as busával
amúgy én is szoktam inteni, ha van rá lehetőségem...egy kis mozdulatot kibírok
Zéé se egyből naggyal kezdte
én szoktam integetni. de erre is van külön topic ahol mindenfélét összekárogtak az okosok. há köszönök oszt cső ha visszaint jóvan ha nem akkor meg egye ki a vetést néha nem tud persze van olyan cituáció de megbiccenti a fejét oszt látom rajta a szándékot . nekem is volt olyan hogy nem intettem mert kanyar vót oszt kuplungolni kellett.

az újgazdag divatmotoros köcsögök meg csak néznek . nem intenek . gondolják ki vót ez? ismerem ? vagy minek intett? életemben nem láttam még há mennyen má a picsába ...
Az a köszönés is egy pózerkedés. A harlis meg béemvés májerek, meg eddig is méltóságon alulinak találták a velemforma ócsójánosoknak inteni.
persze hogy nem bántanak meg mert neked nincsen 600 alatt motorod, csak pár mókamester enduro meg pitbájk ,
Nekem is mondják a suliba is, a nagyobb motorosok, hogy pöcsköszörűm van..meg ilynek..de hidegen hagy..örülök, hogy nekik nagyobb van, legyenek vele boldogok
Sinám látható az. Meg az is hogy 70-el mentünk nem 130-al. És a robogós ment elől, azt tuti nem nézték zx6r-nek.
Nekem mondod? Engem nem bántanak meg. Műanyaghuszár mindegyik.
jó de messziről nem látja amásik hogy hánykubikcentiméteres a motorkerékpár csak hogy be vagy hajolva meg motor
Mégoszt tekintélyt. Vannak érdekes egyedek. Mi anno 2006-ban mikor mentünk Kunmadarasra haverokkal, én 50-es TZR-el, haver 50-es AF1-el, a harmadik srác meg 50-es SR-el jött. És bármilyen meglepő, a szembejövő motorosok közül 10-ből 6 intett. Akkor mi tekintélyesek vótunk biztos.
CR 250 valóban egy szarbojler a maga ötven akárhány lóerejével meg a nyócvan kilóval
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni
Nekem meg , amikor azzal érveltem, h egy 25ös v kettőötvenes terepmotor is odabasz, kiröhögtek, h az olyan motor egy pöcsköszörű és nem kölcsönöz a motorosnak tekintélyt
itt Göncön volt limit régen.

de bezárt ( Club Limit )
Hali eladó 2 gumim. Pirelli Diablo Corsa 0km. 180 és 190.
Holnap járok debiben.24ezer ft/db.
Nincs hát.