Netuddmeg, h volt olyan időszakom is , amikor nem futotta éveken át másra , csak egy yamaha champ robira, meg arra a rosz kis kádéikszre. De boldog voltam azzal is
én szoktam integetni. de erre is van külön topic ahol mindenfélét összekárogtak az okosok. há köszönök oszt cső ha visszaint jóvan ha nem akkor meg egye ki a vetést néha nem tud persze van olyan cituáció de megbiccenti a fejét oszt látom rajta a szándékot . nekem is volt olyan hogy nem intettem mert kanyar vót oszt kuplungolni kellett.
az újgazdag divatmotoros köcsögök meg csak néznek . nem intenek . gondolják ki vót ez? ismerem ? vagy minek intett? életemben nem láttam még há mennyen má a picsába ...
Nekem is mondják a suliba is, a nagyobb motorosok, hogy pöcsköszörűm van..meg ilynek..de hidegen hagy..örülök, hogy nekik nagyobb van, legyenek vele boldogok
Mégoszt tekintélyt. Vannak érdekes egyedek. Mi anno 2006-ban mikor mentünk Kunmadarasra haverokkal, én 50-es TZR-el, haver 50-es AF1-el, a harmadik srác meg 50-es SR-el jött. És bármilyen meglepő, a szembejövő motorosok közül 10-ből 6 intett. Akkor mi tekintélyesek vótunk biztos.
Nekem meg , amikor azzal érveltem, h egy 25ös v kettőötvenes terepmotor is odabasz, kiröhögtek, h az olyan motor egy pöcsköszörű és nem kölcsönöz a motorosnak tekintélyt
az más kérdés hogy szétesik állandóan meg egy primitív 15 éves faék az egész .
de KTM
puncimágnes van benne. csak nem találtam még meg a kapcsolóját..