Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Senkinek a zsebében nem turkálok. Egyszerűen csak meg tudom különböztetni egymástól a motorost meg a motortulajdonost.
Gyanítom , h néhány embernek ez fáj.
Faterom haverjának volt rotija, nekünk is volt rotink...de nem egyszer volt rá precedens, hogy nekünk is nekünk akart támadni..pedig az tényleg nem úgy volt nevelve. De lehet a tietek nyugodtabb volt..mondjuk öregebb korukra lenyugszanak állítólag
Én nem így látom a dolgokat.
Maci nagyon megbízható volt kicsit erőteljesebb fellépést igényelt de akkor hallgatott a szóra.
Sajnos a rottweilerek, de főleg a pitbullok bárhogy vannak tanítva, egy olyan mozdulat vagy hangnem ami nem tetszik neki, és elborul az agya...olyan mint a cigány...ha úgy van, az összes addig tanított dologból egy pillanat alatt semmi lesz..
ezért jó az amstaff..tök ugyan oylan mitn a pitbull, csak egy leszármaztatott nyugodtabb, kezelhetőbb fajta
Amit még kihagytam:..miből motorozik és miből nem.
Az az és még mekkorára nőt!

A vérmérségleti kérdésre azt tom mondani tanítás kérdése.
Tiszteletet parancsolt mindig magának, úgy is kezelte mindenki.
Utálta a részeg embert és a brazilokat!
Pihenj,folytasd tovább.. Ugyan ne turkáljunk már egymás zsebében,mert egyikőnknek sincs köze hozzá,hogy a másik miért motorozik vagy miért nem..
Killer bekussolva nézi a nagyok dolgát!

ez egy fajtiszta rottweiler? széép kutyák..cska idegbetegek
Oké nagymester. Kérek engedélyt meghunyászkodni és örökre bekussolni. A topikba írhatok még v törölnöm kell a regisztrációmat?
Nálunk 15 évig Macika végezte az örző védő feladatot. Igen hatásosan! Szerettük nagyon!
Így van,senkinek semmi köze hozzá,hogy ki miért motorozik vagy miért nem szóval az is no komment.Meg az is,hogy mit veszek és mit adok el..
Áááá szép ki kutya..
Hee ha már úgyis mész vidékre lakni..nem kell egy jóó kis harcikutya a kokkák ellen? A gyereknek is lenne játszótársa legalább

hidraúúúlika cső odabaszós!
Lőfegyvert, dobócsillagot, bészbolütőt, kardot nem, viszont nem tiltja a törvény a baltát, nagycsavarhúzót, hidraulikatömlőt, kúrblit ,drótvontatókötelet a kocsiban tartani.
http://www.kutya-tar.hu/kutyak..." target="_blank">itten van a nyugtató.....
Síííkló.
Nekem nem jön be, meg ezért tényleg szólhatnak.
Nekem is van itthon a házba...ott szabad...de ki nem viszem...pont.pont.pont.
nekem is volt olyan 125 be de gyalázat volt
Nekünk is van pár cumó itthon is és a kocsiban is. Nem részletezném, hogy micsodák
amit én használok : taktikai tükörtartó

ha nem tudod miaz: google
ezért kell tenni golf ütőt a kocsiba. Meg állít a rendőr és nem is szól érte mert "sport ember vagy".
Oszt azzal is lehet akkorát küldeni hogy embereket térit meg.
1818 vs 45 2001 népszámlálás adatai