Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2001-ben a település lakosságának 91%-a magyar, 9%-a cigány nemzetiségűnek vallotta magát. Teljes népesség 2553 fő igen...ez bagamér...
Bocs! Csak gondoltam bepofázok!
Há nemtom én itt még 27 embert se láttam összesen egyszerre. Szte senki nem jön ki a házból.
Am jó, mer' nyugodtság van.
google wikipedia

2700 körül nem ?
Itt is van pár motoros. Mi összetartunk, majdnem mindenki akar másik/nagyobb gépet. Nagyrészt fiatalok, öregebbeknek is van motorjuk, de nem sok embernek.
És azt te honnan látod, h itt hányan laknak?
há nekem nem.

de amugy ott többen laknak mint Göncön ahogy nézem, és Gönc város
Montammá, Nagyhegyesen.
azt lehet tudni te melyik faluba laksz? valahol ott Debrecen környékén nem?
a mi falunkban is van cirka 20-30 motor, de itt nem is áll szóba senki senkivel, nincs motoros bandázás. A helyi serif, már amikor ideköltöztem, egyből mondta, h itt a jegyző meg a polgimester utálja a motorosokat, meg a renitenskedést, ezért jóra ne számítsak.
Én ezt Göncre írtam.
Áhh nem mindenüt!
Szíp kis gép volt ez is..vagyis még mindig az
ja ja ilyen téren nincs hiba. elég sokan is vagyunk, nagyjából 2 banda van de az is a korosztály miatt vannak fateromék meg mi, de ha ők mennek megyünk mi is ide oda, Tokajba meg mittudomain, csak ők ugye nem tépik neki olyan sokat . széthúzás nincsen egyáltalán.

van vagy 20-25 gép .
Jó az a kisfalu. Ott még ilyen ősbékesség van a motorosok között.
Lett volna rendszám a CRm -en sosem adtam volna el
háát 2ütemű kotlájder benzinzabálókat nem igazán szeretnék már ezen kívül a házhoz
persze. neked is vóna igényed
az a baj, hogy az megitn csak egy rövid ideig lenne elég..aztán megiont nagyobbra vágynék..arra meg nincsen lehetőség, hogy évente cseréljem a motorjaimat
rencámos, csak 8éve nincs műszaki rajta, meg csak huszonötös.
jaa meg 4 ütemű
Há, megálltunk társalogni egyből hogy körbegyűltek mint a muslicák a TS mz-snek azóta CBR van
Ja, de láttam a nyáron, h azér befogadtak a tekintélytelen ts125 mz-sek meg a régikotványendurósok.
ha 250-es lenne és rencámos mán hoznám is el...
akkor eladom neked, ha jól tejel a torma