nekem is van a kocsiban általában önvigyázó eszköz. csak az a baj ha megállít a rendőr még én állhatok a dolog szopóka végére mert nálam van. ja meg ha éjszaka egyedül autózok magamra zárom a kocsit a környéken... szép világ
Lakosainak száma: 2000 fő. Az itt élő emberek többsége Debrecenbe jár dolgozni. A Debrecenbe irányuló közlekedés jó, naponta több busz- és vonatjárat is van. A településre az utóbbi években a lassú létszámnövekedés jellemző. Fejlődő község Debrecen város árnyékában. Kiválóan működő és jól felszerelt óvoda és iskola is van. Az egészségügyi ellátás jó, családiorvos, gyermekorvos, fogorvos, gyógyszertár működik.
A település közművekkel való ellátottsága jó. Az utcáink jól járhatóak. Csendes nyugodt település, melyet a kiegyensúlyozott közbiztonság tesz lehetővé. Hát ennyit tudtam meg egyenlőre
Ahol én lakok nincs barzil!
vagy is van 1 család de a falu szélén laknak és nem látni őket.
3 fiú gyermek van abból 2 már megkomolyodott 1 meg hülye marad (idősebbik) míg él. Emlékszem volt olyan hogy fel jött bulizni verte magát és egy északa alatt 3 szor verték meg! Kapott olyan pofont hogy a sapka a levegőbe maradt a gyerök meg szó szerint cigánykereket vágott!
Itt nincsen iylen, mert a polgármestertől félnek a cigányok mint a tűztől. Meg ha kell itt lenne összefogás, csak még nem jött el az ideje. Na majd egyszer
Megnyugtatlak, van rosszabb is. Tavaly dolgoztam 1napot Zalakomárban és a kocsmároson kivül magyart másikat nem láttam, már a bolt is bezárt, mert szte minden héten feltörték és kifosztották.
MÉG azért nem...de pár évtized, és megfog...ugyanis egyre több magyar költözik el, a gyereke nem ide születik a sok magyar őslakos öreg meghal, helyette cigánypurgyék születnek, aj és minden évben egyre több cigány család költözik ide...egyre rosszabb lesz..ezért mondom én, hogy ahogy tehetem takarodok innen...megyek Nagyhegyesre vazze..legalább nem cigány abba a házba is amit én veszek/ építek
10 liter körül zabálgatott a kicsi.