Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van egy..kőő? most lett dugózva gyűrűzve...csak 1-2 apróság kéne rá és tökéletes...
Nekem is van egy két ilyen ismim akik ilyen "1000ccm-nél kezdődik a motor, meg a 600-asok nem elég nyomatékosak," stb. Soha nem értettem őket.
hát jólenne valamivel bohóckodni ilyen időben! Jó lenne egy sinyó is!
nincsen itt semmiféle limit elhiheted, hogy a gixi után ráülnél terepen az én kis mákdarálómra, még az is tudna komoly meglepetéseket okozni
jó az 400- nak is az a limit!
mííí? nem megyek én vele olyan gyorsan csak lapulok meg kettesben húzatom neki mint a vagányok
vagy ha mondjuk Apraszakival mennék, vagy jönne ő is megint akkor futóval esetleg, ha elvisel megint két napig . de az ánuszom ellenezné a közel 400 km es utat a Labancal
Aszt majd csak lesel , mint a luki nyúl, amikor jönnek vasmegyéből a százezres csekkek. ,
á CBR el fogok én pörögni. a Labancot összeteszem faszául oszt megy a hirdető oldalakra. kipróbálom milyen ez a gyorsmotoros világ
Jaa értem. Pedig ha tudnák milyen jókat lehet veretni 600-as alatt, ilyen időbe is..nemigen mondanák, hogy rotyogó
Majd azzal gyere a debreceni buliba, én meg a berggel, aszt szétgyepálunk mindent
Semmi , csak a kemínymotoros ismerőseim szokták rám mondani, h haccázas alatt nem motor, hanem rotyogó. Tehát azok a tél viszontagságai miatt most nem motorozással foglalkoznak.
Mivan hee? Némi indulatot vélek fölfedezni, eme nemes hozzászólásodban
most darabokban van Holnap előkészítem összerakásra meg megrendelem az összes alkatrészt ami kell. szerintem nemsokára összeáll. De nem sietek vele
Jóvanaz. A labanc kész van-e má'?
jöhetne máranyár itt most leszakadt a fehér ganaj
Elmenekült mindenki.
Majd ha jön a nyár és motoroznak az igazi motorosok, akkor majd felpezsdül a totyik.
Addig meg mi vegetálunk itt.
Miven geciii? Punnyadtok?
Nem érdemes motorozni. Drága a benzin nemérted?
Szegény, pedig nem rég vette!
Balu csak megválik az FZS-től? http://kepesmotor.hu/yamaha-tu...
Ezigen azt hittem én vagyok csak ilyen kései, de rendesen rámlicitáltál!
reggelt! én most keltem, de legalább most megúsztam megvan minden részem épségben jó az idő, mennék veretni
A zasszony