Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rossz befektetés...na minny felöltözök azt átugrok anyámhoz, hogy adjon pénzt mert megyek...összevszünk, ahogy szokott lenni..én elmegyek bebaszom az ajtót..hazajövök és már semmi gond nincsen...vagyis remélem így lesz
Jóvan , megyek zabálok, összepakolom a kotlófíszket, aszt uzsgyí kifele ,
Nem olyan szőrösszivű az, majd megmondod, h befektetés vót
Oszt haza jövök...anyám meg megfolyt a cipőfűzőmmel baszki..
Ne szarozzál gecó! Nyúld le a családi kasszát aszt gyere!
oksa, ha nem meek akk időben hívlak..de sztem 99%, hogy megyek..csak adjon pénzt anyám..
hát ez jó engem is elengednek bárhova..csak előtte meg utána van köpködés...de nem érdekel..mondjuk fater leszarja...muterom aki mindig aggódik
az én szüleim hozzászoktak hamar, 16 évesen az akkori mz-mel leléptem Miskolcra egy spanosnőmmel bandázni 3napra, volt köpködés, amikor elfogyott a della , aszt hazajöttem
nah akkor gyere 11:40re, lesz időnk kiérni mire megy Zé
oké, akkor úgy időzítünk
nekem se szólnak..csak ha szar az idő akkor pl a motorozásért pattog anyám..de mindig elenged...csak 10 percig hallgatni kell, hogy én milyen hüyle vagyok és, hogy majd elesek..
Délben indulok, vagy 20-25perc, amíg kiérek
hehe, ezért szar kiskorúnak lenni... mondjuk nálam sose volt ilyen probléma, szóltam h. megyek valahova és nem szóltak sose érte
délbe indulsz vagy délre érsz ki? mert nem mind1
ez nálunk olyan mintha engedély nélkül mennék el...ha beugrok a boltba és összeveszünk akkor is el vagyok engedve, mondhatjuk..metr bementem és szóltam neki, hogy elmentem
Erre nem esik semmi, ezért délben megyek, majd rakok egy nagy máglyát , aszt leolvad minden.
hát ne ugorj be a boltba akkor he, legyen eszed
itt rendesen szakad..anyám már hívott..ugye nem akarsz menni iylen időbe..ráfagysz a motorra meg még a hó is esik..nagyon hideg szél fúj fiam..mondja ezt úgy, hogy egy fűtött boltban áll, ami 200 méterre van a házunktól... mondtam neki, hogy ígyis-úgyis megyek...erre azt mondta,hogy jóvan úgyse lehet neked parancsolni..de azért ha beugrok hozzá a boltba akk még lesz egy kemény menetem...
Zéé! Jössz-e ha esik a hó? mert ha nem mész lehet mi se
áá ez csak szálingózik... ez nem téma...
Ja éétem...na majd máskor
Puha pöcs vagyok meg megyünk a faterékhoz,illetve lóg a lánc a kis foson há ennyi
Esetleg ha valaki femiligáj rajongó mint én....ez durva..
Óúú hee..há mi van veled? Még én se biztos amúgy, hogy megyek...itt szakad a hó....
Nem valószínű majd holnap de akkor se viszek pöcsköszörűt csak bambáskodni megyek