Rossz befektetés...na minny felöltözök azt átugrok anyámhoz, hogy adjon pénzt mert megyek...összevszünk, ahogy szokott lenni..én elmegyek bebaszom az ajtót..hazajövök és már semmi gond nincsen...vagyis remélem így lesz
az én szüleim hozzászoktak hamar, 16 évesen az akkori mz-mel leléptem Miskolcra egy spanosnőmmel bandázni 3napra, volt köpködés, amikor elfogyott a della , aszt hazajöttem
nekem se szólnak..csak ha szar az idő akkor pl a motorozásért pattog anyám..de mindig elenged...csak 10 percig hallgatni kell, hogy én milyen hüyle vagyok és, hogy majd elesek..
ez nálunk olyan mintha engedély nélkül mennék el...ha beugrok a boltba és összeveszünk akkor is el vagyok engedve, mondhatjuk..metr bementem és szóltam neki, hogy elmentem
itt rendesen szakad..anyám már hívott..ugye nem akarsz menni iylen időbe..ráfagysz a motorra meg még a hó is esik..nagyon hideg szél fúj fiam..mondja ezt úgy, hogy egy fűtött boltban áll, ami 200 méterre van a házunktól... mondtam neki, hogy ígyis-úgyis megyek...erre azt mondta,hogy jóvan úgyse lehet neked parancsolni..de azért ha beugrok hozzá a boltba akk még lesz egy kemény menetem...