Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi gáz...majd ha ráértek...köszi mindenkivel minden ok
Állítólag lesz még egy júniusban bár lehet csak a levelezősöknek.Ha lehet akkor arra benevez.
Helló, kitartást hozzá
húúha, de lesz még ebben a félévben pót? vagy csak majd fél év múlva?
Szeva!

Nem tudok semmi különöset.Bocsi,hogy a múltkor nem mentünk fel mikor megígértük de sajnos nekem be kellett ugrani kisegíteni,az asszonynak meg készülni kellett a vizsgájára.Ami késik nem múlik de előtte
Veletek mizujs?Mindenki jól van?
Szeva!

Sajna államvizsga volt a mérnöki karon neki is.
mekkérdem má itt is nincs valakinek egy pár hejdenemjó esőgumája?
Gratulálok!

Én is a Mechwartba jártam,most a Műszaki Egyetemet boldogítom.

Tényleg jó szakmai alapokat szerezhet a Mechwartban az ember,bár néha pont ez zavart össze,hogy a középsuliban máshogy rögzült be pár dolog.

Na minden jót!
Szeva helyzet
Nem szabad letörni, majd legközelebb
Hi
Köszi a gratulációt, asszonyodnak meg kitartást, remélem neki nem államvizsga volt azért
Szeva!

Sajnos nem sikerült neki,majd a következő alkalommal.
Hali!
A zasszonkádnak sikerült?
Hella!

Gratulálok a mérnöki diplomához
haggyad már magad
hmmm ez már izgalmas el is terebélyesedett a fantáziám....
nékem osztán nincs olyanom E... akkor nem láthatom
Én meg igen.
kicsi vagy te még ahhoz
Én nem akartam ezt írni
Nem csak szemrevaló az is biztos.
jajj ne bántsátok már egymást, motorosok vagyunk, tartsunk már össze, ha vmi nem tetszik másik motorossal szemben káromkodsz magadban egy kurva nagyot és hallgatsz, ennyi
Peace
Kedves Lénárt Zoltán!

Én nem üzleti életről és motor értékesítésről beszélek, nehogy félre értsük egymást! Személyes tapasztalat alapján mondom,hogy maga a személyzettel,eladókkal voltak a gondok. Flegmán gúnyos bánnak a vendégekkel! Jártam már nem egy kereskedésbe,legyen az motor vagy autó,de az nem ilyen volt. A helyzeten nem változtat. Ezt sajnos nem csak én látom/láttam így! Általában az ilyesfajta gondok kihatnak az üzleti életre is,ahogy te fogalmazol. De! ahogy írtad azzal nem voltak gondok: "Az elmúlt 11-évben több mint 900db új motorral a hátam mögött..." . Kétszer jártam bent a kereskedésben,de lehet pont azt a napot fogtam ki,mikor rossz napja volt a hosszú hajú eladó srácnak, nem ismerem ki lehet az,lehet te voltál( remélem nem sértettelek meg azzal hogy letegeztelek ,de ha már te tegezel a levélben,akkor én is megteszem )

Én így látom a dolgot,de kinek hogy.

Üdv Roland!
jóvanna..csak hülyültem...am most februárban nem kell..max ha el tudom adni a simómat de azt meg kétlem, hogy pár nap alatt menne..szal..