Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még mindig jobb mint ez : link

anyámék dolgoznak és nem kapnak majd fizetést..
Na igen. vidéken más a helyzet, csak ha nincs valami jó kis hátszeled, akkor számolj vele, hogy pestre hajintanak fel
Hitelre meg számíts, mert nélküle nem tudsz megvenni semmit és nem lesz kedved 8-10 évet spórolni egy motorra, kocsira, vagy lakásra.
De hol van ma itthon olyan munkahely, ami mellett meg lehet engedni, hogy ne vegyél fel hitelt? Ja igen politikusnak kell menni egy pártba , mert azok aztán ingyen élnek.

Laci, neked meg mondtam, hogy ezt a képet ne mutogasd mert ez jánykoromban készült és akkor még szégyenlős voltam
én is gondolkoztam rajta, de még küszködök itt egy kicsit aztán dobbantok egy kicsit
Környékbeliek ha valakit érdekel eme alkatrész, Berettyóújfaluba megtaláltok

fékolaj elosztó
Ha a rendőr szakma stresszes oszt te meg fősuliba jársz oszt így vagy ilyen hülye akkor mi lenne ha rendőr lennél?
Egy a fizetés? Azért szerintem ez kicsit túlzás. Jó barátom faterja rendőrségen dolgozik, mint karbantartó, és azt mondja, hogy a fiatalok akik most kerülnek oda nyelvvizsgával meg friss szakmával 130 körül keresnek...plusz 10 avyg 15 ezer ahány nyelvet tudsz..azért a Mekisek szerintem nem keresnek ennyit..de te csak tapasztalod, szóval elhiszem neked, csak kicsit furcsa volt így hallani
én ismerem. így néz ki:
meg van pisztolya , és pesten riogatja az iskolás lányokat
Nem gond..egész nyugodtan hozzá lehet szólni
Pestre nem szeretnék menni..sőt városba sem..közelben van 2 rendőrörs is, itt szeretnék elhelyezkedni, emrt azért nem ugyan az itt mint városon, a köpködés meg nem érdekel...hála istennek olyan ember vagyok, hogy hidegen az ilyenek véleménye, nem zavarna szerintem.
Fizetés meg akkor elég, ha nincsen hitel. Ha van akkor már csekélyke pénz marad, tapasztalom az itthoni helyzetet, sok a hitel jóval kevesebb ami megmarad.
Más melót egyenlőre nem igazán tudnék elképzelni magamnak, ilyen hülye vagyok, hogy oda húz a szívem
Köszi amúgy, hogy így ismeretlenül is próbálsz okítani, rendes tőled
Nem akarok én senkit lebeszélni
De tény, hogy ugyan ennyi pénzért lehetnék a Camponában a Tescoban árú feltöltő vagy a Mekiben kiszolgáló, mert egy a fizetésünk velük és nem ugyan az a felelősség(kis baki katonai ügyészség), nem is beszélve a stresszről, mert hiába mondod, hogy téged ez meg az nem érdekel, de mikor folyamatosan kapod az ívet, akkor hamarabb el fog gurulni a gyógyszer és akkor nagyobb a hiba faktor
Na jó tényleg bocs az észosztásért
nehh termosz megmondta
Má nem telefon, de beleszólok
Igen a rendőri munka nem irodában ülős( már ha nem olyan beosztásban vagy), hanem kint állsz vmikor 8-10 órákat egy helyben hidegben, meg köpködnek utánad az emberek, mert te vagy szem előtt, ha hiszed ha nem.
Fizetés?......annyi hogy nem halsz éhen, ha pestre jösz akkor 1.albérlet2.kaja3.némi szórakozás és nincs is pénzed nekem 25 ropi a hitel havonta és hidd el 3ezer ft-ot nem tudok havonta el tenni
De persze ki mit szeret, én lépek innen ha lehetőségem lesz, de ez csak egy vélemény
jó az ha van pínz azért na igen..a hazaérés...elég veszélyes szakma ez..főleg rómaiak lakta területeken...de legalább nem döglesz bele a munkába oszt elfogadhatóan keresel...az meg engem nem érdekel ha elmondanak mindennek, leköpködnek...
ilyen nincs

hát legyen jó neked tetszen az a lényeg. pénz meg anyi legyen hogy el legyél. sok se legyen mert elvisz

meg minden nap hazaérj
hát ha neked jó a minimálbér és az, hogy belerokkansz a munkába..akkor okés...
Paprikaszedés.
jóa nekem... mondj más szakmát ami nem irodában számítógép előtt űlős..nem mérnöki, és mozogni kell...ja meg elfogadhatóan lehet vele keresni
Ok.
jólvan, kicsit érdeklődök kolégáktól kuplungnak meg ilyeneknek jó e, mert ugye ez már nem mai vas
sokkal rosszabb
rendőrnek lenni Magyarországon kurvajó

abszurdisztán
3 éve..oszt még mindig olyan mintha most kezdted vóna..mi?
méé' basznám el azzal ha miskócra megyek?
hát pontosan ahogy mondod...ez szopás elférne alattam egy erősebb gép..ez szegény már folyton csont gázon megy