Erka Schlosser Kft.
Autós és motoros MOTUL termékek
4025 Debrecen, Postakert út 2. Tel.: 52/423-079 itt talán még a régi áron hozzák..mikor én vettem is olcsóbb volt mint máshol
Ne is mond, esz az ideg engem is Anyámék is onnan kapják vagyis már nem
De igen ez az előnye, biztos meló egy darabig, de sajna kikészít ha akarod ha nem, meg máshogy néznek rád majd az ismerőseid is és nem mindig pozitív értelembe, pedig aztán te semmit nem csináltál érte.
Hallom Bánszkyné elpárolgott! Remélem hogy adja a lóvét, mert ha nem akkor, ott nagy masacre lesz.
Már én sem tudom mit csináljak, na de majd eldől..van még időm eldönteni
Okés fejezzük si be emrt már felidegesítettem magam ezen a tetü helyzeten ebben az országban Kössz a tényeket, bár nem valami fényesek de ez van
Fizu egy , mert sokat dumálunk velük és ez tuti infó. 130 az elég jónak mondható, nem tudom nekem mikor volt annyi a bérfizetési papíromon, de jó rég lehetett . Átlagban számolj nyugodtan 90-105 között , pótlékot meg felejtsd el, mert elveszik mindet,( pedig ez volt a fizetésed mert nélkülük 80-at keresnél azaz szinte minimálbért) és máshogy lesz számolva. Ezért nem ugrok én se neki egy közép c-nek se.
Na tényleg befejeztem, és hát nincs mit, csak tényeket közöltem olyannal, aki most készül valahova
Hátszél az akad, de nem olyan nagy mértékű, szal arra nem bízok semmit. Próbálok munkába állás után még egy ideig itt dekkolni muteréknál, összeszedni egy kis pénzt meg ők is segítenek, feltéve ha tudnak, mert kitudja mi lesz még addig Pestre márcsak az albérlet miatt sem szeretnék menni, na meg nem is nekem való a városi élet.
Politikusok meg teljesen más tészták sajnos...ott nincsenek ilyne gondok mint az átlag embernél, hazugságból és csalásból lehet a legjobban megélni
Autós és motoros MOTUL termékek
4025 Debrecen, Postakert út 2. Tel.: 52/423-079 itt talán még a régi áron hozzák..mikor én vettem is olcsóbb volt mint máshol
De hátha 9-10 ezerért betudom idén szerválni.
De az is sokkal drágább már! Nem tom én is most tervezek venni, majd kiderül!
Azt álmodtam hogy 27 fokvan és motorozok!
Hiányzik a Nyálllll!
Ccssáccssumi emberek
De igen ez az előnye, biztos meló egy darabig, de sajna kikészít ha akarod ha nem, meg máshogy néznek rád majd az ismerőseid is és nem mindig pozitív értelembe, pedig aztán te semmit nem csináltál érte.
Hallom Bánszkyné elpárolgott! Remélem hogy adja a lóvét, mert ha nem akkor, ott nagy masacre lesz.
Okés fejezzük si be emrt már felidegesítettem magam ezen a tetü helyzeten ebben az országban Kössz a tényeket, bár nem valami fényesek de ez van
Na tényleg befejeztem, és hát nincs mit, csak tényeket közöltem olyannal, aki most készül valahova
Politikusok meg teljesen más tészták sajnos...ott nincsenek ilyne gondok mint az átlag embernél, hazugságból és csalásból lehet a legjobban megélni