Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha vagy 3 hónap mulva meglesz még akkor megveszem
Hali LaciCRM! Csak azt szerettem volna kifejteni hogy igen az a mulatság volt ahol te is ott voltál,meg harpi,Apra.stb
mondjuk szerintem szkráccsi nem adja sokért az 5 lityót
kösz! majd megkérdem.
Erka Schlosser Kft.
Autós és motoros MOTUL termékek
4025 Debrecen, Postakert út 2. Tel.: 52/423-079 itt talán még a régi áron hozzák..mikor én vettem is olcsóbb volt mint máshol
sajnos tudom.
De hátha 9-10 ezerért betudom idén szerválni.
már abból is 3000 egy liter a legtöbb helyen
alig győztem vissza olvasni, szófosást kaptatok....
tavaly én a 4 lityót vettem 8-ba 10W40!
De az is sokkal drágább már! Nem tom én is most tervezek venni, majd kiderül!
utánna megleltem hehh
Hájjjj jah!
írta nemrég, hoyg 11e
mennyi az annyi?
háj, mizu?
Ha egy üvegfalon keresztül megnézed a barátnődet meztelenül, garantálom, hogy nyállll túltengésed lesz és még a motorozásra sem fogsz gondolni
Hello mindenki!
Azt álmodtam hogy 27 fokvan és motorozok!
Hiányzik a Nyálllll!
Egy darabig Pestre kerül minden kezdő aztán pár év múltán ha van hely talán közelebb raknak..Talán..
ja majd hazarendelnek téged is mert itt háború lesz, ahogy orosz fogalmazott a főoldalon, az orkok már fényesítik a kaszát
Na én lépek is, mer nincsen nekem időm erre
Ccssáccssumi emberek
Nincs mit remélem hasznosan dolgozod fel az infót
Ne is mond, esz az ideg engem is Anyámék is onnan kapják vagyis már nem
De igen ez az előnye, biztos meló egy darabig, de sajna kikészít ha akarod ha nem, meg máshogy néznek rád majd az ismerőseid is és nem mindig pozitív értelembe, pedig aztán te semmit nem csináltál érte.

Hallom Bánszkyné elpárolgott! Remélem hogy adja a lóvét, mert ha nem akkor, ott nagy masacre lesz.
Már én sem tudom mit csináljak, na de majd eldől..van még időm eldönteni
Okés fejezzük si be emrt már felidegesítettem magam ezen a tetü helyzeten ebben az országban Kössz a tényeket, bár nem valami fényesek de ez van
Fizu egy , mert sokat dumálunk velük és ez tuti infó. 130 az elég jónak mondható, nem tudom nekem mikor volt annyi a bérfizetési papíromon, de jó rég lehetett . Átlagban számolj nyugodtan 90-105 között , pótlékot meg felejtsd el, mert elveszik mindet,( pedig ez volt a fizetésed mert nélkülük 80-at keresnél azaz szinte minimálbért) és máshogy lesz számolva. Ezért nem ugrok én se neki egy közép c-nek se.
Na tényleg befejeztem, és hát nincs mit, csak tényeket közöltem olyannal, aki most készül valahova
Hátszél az akad, de nem olyan nagy mértékű, szal arra nem bízok semmit. Próbálok munkába állás után még egy ideig itt dekkolni muteréknál, összeszedni egy kis pénzt meg ők is segítenek, feltéve ha tudnak, mert kitudja mi lesz még addig Pestre márcsak az albérlet miatt sem szeretnék menni, na meg nem is nekem való a városi élet.
Politikusok meg teljesen más tészták sajnos...ott nincsenek ilyne gondok mint az átlag embernél, hazugságból és csalásból lehet a legjobban megélni