Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezzel mindőtöket leelőznélek erdélyben
te miröl beszélsz, sose jó mikor hivlak motorozni? mindig van vele vmi
akkor már simson ENDURO! két cső a vázon és mindjárt terepmotor
tapíros! rendszámos, tavaszra lesz rajta két év műszaki!
a pénznyelőd? áá..KTM csak utcára kéne papírosan...még lehet úgy se
csak vicceltem

nem kell egy jó labanc supermoto 400 ért?
nem lenne rossz..
Viszont attól fosok, hogy elhoznám azt belül szar lenne...költhetnék rá súlyos százasokat..ennyiből félek lecserélni a kis dt-met...ez azért csak sokat bír és azért elég megbízható is..
kössél bele mindenbe.. de robogóval endurózzak
egy 4t 50 es robogó meg még annál is gazdaságosabb lenne
a Tankira kijösz evel is fődúton mitn én...
biztos, hogy nem bírná jobban..sőőt talán még rosszabb lenne terepen, viszont ha meglesz a jogsi ezt utcán sokkal gazdaságosabb lenne...
Ez zsír lenne. Vagy180ba el is tudnád hozni.
akkor jó, majd lökjed az infót fórumra, oszt minél többen megyünk legalább annál olcsóbb :)
Majd rendbetesszük útközben, ha meg beszarik mégis valami rajt, majd felváltva vontatunk.
szerinted ez jobban bírná a terepet mint egy jóféle huszonöcsi ?
ERRŐL mi a véleményetek? egyenlőre papír nélkül..aztán ah meglenne a jogsi lehet lepapíroztatnám...
borsodi vagyok, szabolcsban élek, és hajdu bihariakkal társalgok. há ne csodálkozzatok ha nem értem
kicsit rendbe kéne rakni a dt-t mer eléggé rottyon van már..meglátjuk, hogy hogy lesz gempa..de amúgy ha durva terep ott csóri dtkém nem bíran menni..de erősen gondolkozok rajta, hogy abbahagyom az utcai motorozást...veszek rendszám nélkül valami nagyobbat, meg egy autót...azt csumi
azé', me nemmagyarúl becíl, hanem hájúbiharijúl
,
Ja, úgy valahogy, mert ma beszéltem egy cimbimmel, aki járatos arra, de , asztmonta , h a téli hónapokban esélytelen ott motorozni.
Gyere a dt-vel majd várunk rád egy kicsit. Olyan helyekre készülök , h lefosod a combod bokáigBihar