Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

? nemértem
mikor mentek? remélem márciusban, mert akkor leszek oké pénzügyileg
a lessz a egy komám . .
nem. a lökhárítón mert az előrébb van
A Patrol gépháztetőn?
én ülök elöl
120 km? nebazz..oda ki kell mennyek valamikor, eladom a dt-t veszek valami rencám nélküli bokorugrót elkeseredésemben máár
komolyan? én meg egy másik drz-s tuti mennénk, a harmadik nem biztos mert kamionos
ha minden jól megy mehessünk. csak nekem debrecen 100 km de odáig eldöcögök
Jut eszembe...úgy néz ki lesznek Amstaff kiskutyáink..ha valakit érdekel óccó pízért lesznek ha lesznek
hát akkor ittunk együtt amikor én is ott voltam nem?
Adná az isten , h valóban gyertek, mert van akkora futóm , h vagy 6 motort simán elviszek benne. Ja és az egész itt van Debitől 120 kmre.
igazából sehova ha olcsón akarsz jót... menj be RMC-be ott van választék (kassai út)
Énis mennék, de kicsi a motor..
nem akarok mentegetőzni de szoboszlón is bekentünk minimum 2 szer akkor hát lehet hogy aszem ennyi mert erdélybe nem ittunk együtt . szóval bepótoljuk
hááj, háá hee, ode én is mennék, csak kérdés elférnék e futódon, vagy mivel megyünk e meg még lehet más is jönne, szal lehet 2 futóóóval kék menni
hát ha meglesz megoldjuk. csakhogy már van másik . tavasszal hirdetem keményen. itthon nagyon megutálták mert egy pénznyelő.
most is nagy felújításba vagyok. már megint patent lesz- egy darabig
Az a szoboszlói motoros barátikör klubháza, de röviden csak a kijózanító.
Ott szoktuk leöldösni az agysejtjeinket és másnap délig kell elhagynunk a gyilkosság helyszínét
Erdélybe hozzad a labancot rücsigumival, nem lesz sok a kőccsíg, mer elviszem neked odáig futón.
Helló

Bukósisakot akarok venni megmondanátok, hogy Debrecenbe hova érdemes bemenni?

Köszönöm!
Te is tartozol vele nekem.
Asszem talán tavaly nem is rúgtunk be 1x sem együtt rendesen.
De lehet, h rajtam múlott?,
mármint kimotorozni lenne kemény a CBR-el.. vagy a franc tudja.. lehe jólenne!
hát én ebbe simán benne lennék. amugy is terveztük a haverokkal de motorral kigurulni meg vissza nem nagyon fekszik.

viszont a te verziód már sokkal jobban hangzik

van barack , szeder, meg vegyes az orv hányáshoz.

amugy meg kérdezni akartam tőled, hogy amikor ott voltunk, nyáron a szakival, valami klubházba mentünk este vagy hová.. az kié mié? valami aktív motoros klub vagy mi?
Stét ez jó program
De azonkívül meg még adósom leszel, mert a tavasszal ki kell velem jönnöd egy hétvégén Erdélybe endurózni, ahol napközbe verjük neki nyaktörő terepen, este meg beiszunk mint a kutya, majd gyalog üldözzük a medvéket és orvul lehánnyuk őket.