hát ha meglesz megoldjuk. csakhogy már van másik . tavasszal hirdetem keményen. itthon nagyon megutálták mert egy pénznyelő.
most is nagy felújításba vagyok. már megint patent lesz- egy darabig
Az a szoboszlói motoros barátikör klubháza, de röviden csak a kijózanító.
Ott szoktuk leöldösni az agysejtjeinket és másnap délig kell elhagynunk a gyilkosság helyszínét
Erdélybe hozzad a labancot rücsigumival, nem lesz sok a kőccsíg, mer elviszem neked odáig futón.
hát én ebbe simán benne lennék. amugy is terveztük a haverokkal de motorral kigurulni meg vissza nem nagyon fekszik.
viszont a te verziód már sokkal jobban hangzik
van barack , szeder, meg vegyes az orv hányáshoz.
amugy meg kérdezni akartam tőled, hogy amikor ott voltunk, nyáron a szakival, valami klubházba mentünk este vagy hová.. az kié mié? valami aktív motoros klub vagy mi?
De azonkívül meg még adósom leszel, mert a tavasszal ki kell velem jönnöd egy hétvégén Erdélybe endurózni, ahol napközbe verjük neki nyaktörő terepen, este meg beiszunk mint a kutya, majd gyalog üldözzük a medvéket és orvul lehánnyuk őket.
most is nagy felújításba vagyok. már megint patent lesz- egy darabig
Ott szoktuk leöldösni az agysejtjeinket és másnap délig kell elhagynunk a gyilkosság helyszínét
Erdélybe hozzad a labancot rücsigumival, nem lesz sok a kőccsíg, mer elviszem neked odáig futón.
Bukósisakot akarok venni megmondanátok, hogy Debrecenbe hova érdemes bemenni?
Köszönöm!
Asszem talán tavaly nem is rúgtunk be 1x sem együtt rendesen.
De lehet, h rajtam múlott?,
viszont a te verziód már sokkal jobban hangzik
van barack , szeder, meg vegyes az orv hányáshoz.
amugy meg kérdezni akartam tőled, hogy amikor ott voltunk, nyáron a szakival, valami klubházba mentünk este vagy hová.. az kié mié? valami aktív motoros klub vagy mi?