Há én hülye odaadtam anyáméknak, mert ah számlán lenne én hülye úgyis hozzányúlnék egy nemnormális pillanatomban...meg így tisztább volt...most meg még megemlíteni se merem anyámnak a motorcserét mer bukok matekból, meg kifizeti az autójogsit..szal buktam...jövő ősszel lesz max motorcsere..hacsak nem nyerek addig lét a lottón
Háj!
Száradt vón le a kezem mikor kiadtam a kezemből a pénzemet...osztálytársamnak meg egy másik embörnek is kéne a DT...most megpótolnám oszt 1 hét oszt lenne is másik...mostmeg várhatok őszig...basszaszájba
félreértettél... én nem akarok hazamenni, én véglegesre terveztem idekinn. nem úgy van honvágyam, hanem amúgy. na azért köszi a beszélgetési lehetőség felajánlását
semmi, mié úgy nézek ki mint aki ki van borulva?!?
honvágyam van.... asszem bár lesz szarság is a hazamenetelembe. de ez lényegtelen és nem idevaló mástészta
nemkellett
Száradt vón le a kezem mikor kiadtam a kezemből a pénzemet...osztálytársamnak meg egy másik embörnek is kéne a DT...most megpótolnám oszt 1 hét oszt lenne is másik...mostmeg várhatok őszig...basszaszájba
gondoltam ha irok akkor értelmesen mert ugyehülyeségeket nem illik de irni a fórumba, mert nem arra való
A hsz vége még nagyon hivatalosra sikeredett
Majd becígetünk veled , ha elkap a honvágy
honvágyam van.... asszem bár lesz szarság is a hazamenetelembe. de ez lényegtelen és nem idevaló mástészta