Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem elbaszni sem kell, mert ez már a gyártás napján baszott élet lett.
11E
mindenki úgy bassza el az életét ahogy akarja, nekünk mai fiataloknak érzékünk van ehez
oszt mi lenne az ára?
már vagy 3 éve
jaa tegnap jött egy csereajánlat a dr-emre: fj1200
nemkellett
Jó okos vagyol, a kommentjeidből le nem szűrném hogy te fősulis csóka vagy.
nah jocokah akkor ez jó jó a dt, de gondolom már elbírnál egy nagyobb gépet! remélem minél hamarabb összejön
Persze. Én is a zx6r-be vettem csak megvették mire beletettem vóna.
ne az az a hely ahova én nem szeretnék menni...mármint fősulira... miskóc szitiben elvégzem a rendészetit oszt dógozok...
jááj bukovári! de ismerős érzés, igy teltek nekem is a közép iskolás éveim most meg itt ülök a főiskolán
Há én hülye odaadtam anyáméknak, mert ah számlán lenne én hülye úgyis hozzányúlnék egy nemnormális pillanatomban...meg így tisztább volt...most meg még megemlíteni se merem anyámnak a motorcserét mer bukok matekból, meg kifizeti az autójogsit..szal buktam...jövő ősszel lesz max motorcsere..hacsak nem nyerek addig lét a lottón
CBR be jó az?
Na vájjá én még ott tartok hogy tormás kesst gyűjtessz egy számlára hogy motort tudj venni. Oszt elvitte a kiscica vagy mi?
Héjjjóó embörek. Valakinek nincs szüksége 4L Motul 5100 15W50-es olajra? Aki megveszi a 4 lityit, ajándékba még rádobok egy 1 literes kiszerelésűt. 4 litert fizetsz, 5-öt kapsz.
Háj!
Száradt vón le a kezem mikor kiadtam a kezemből a pénzemet...osztálytársamnak meg egy másik embörnek is kéne a DT...most megpótolnám oszt 1 hét oszt lenne is másik...mostmeg várhatok őszig...basszaszájba
Akkor én nem írok, mer' egy értelmes szót nem bírok kinyögni.

gondoltam ha irok akkor értelmesen mert ugyehülyeségeket nem illik de irni a fórumba, mert nem arra való

Igazán semmiség
A hsz vége még nagyon hivatalosra sikeredett
félreértettél... én nem akarok hazamenni, én véglegesre terveztem idekinn. nem úgy van honvágyam, hanem amúgy. na azért köszi a beszélgetési lehetőség felajánlását
Még most léptél meg, aszt máris haza akarsz jönni? Várjál már vele egy pár évet.
Majd becígetünk veled , ha elkap a honvágy
semmi, mié úgy nézek ki mint aki ki van borulva?!?
honvágyam van.... asszem bár lesz szarság is a hazamenetelembe. de ez lényegtelen és nem idevaló mástészta
Mé'? Mi borított így ki?