Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó. Meg kűggyed a Komszomolszkájá Právda tavalyi számait is beszkennelve
Oksa de csak neked küldöm majd el..
Én a taljánokra tippeltem hát nem is tudom már egy Montenegró van tervbe....de azt is majd látjuk
Gyűccsed a korpát akkor, aszt mennyünk az idén .Taljánoknál van ez, vagy svájcisapekosoknál?
Ok. Akkor majd ha megtuningoltattad és vettél rá hangos kiput, majd várjuk a gázhúzogatós -körbejárós vidit, meg a teljesítménydiagramot .
na ide is de elnéznék.... . na egyszer hátha..
ez az MV Brutale nem?
az a fasza ennyi pénzért
Akkor tényleg nekem való.. Majd kivonatom és nézegetem a lakásban..
Nappaliba dísztárgynak hibátlan. Motornak látszó tárgyként is emlegetik őket.
nem mondod ez ilyen típus... .
köszi
Gratula!
Ez igazán neked való motor, mert ezt csak nézegetni szabad, ha mennek vele, attól gyorsan elromlik.
Írom,már írom.Írt levelet is,majd valamikor eljuttatom és elolvasod
Akkor írjad meg a jókívánságainkat meg,hogy sokat emlegetjük,nézzük a fotókat és nosztalgiázunk a régi nyárról ez nem jó hír de kitartás...
Most rittyentek neki egy levelet,jól van a kijövetelt úgy tervezi,hogy már euróval fizet..
akkor szorítok neked . éppen kérdezni akartam csak nem tudtam,hogy ér E itt mink is űtet (ez most komoly) akkor neki is jól telt a szilveszter .
Veszek lottót holnap és fel is adom Pétyu üdvözöl megmogyorózták,meg hátulról sem szűz már de üdvözöl
há hogy hogy párnappal ezelőtt még a befejezést latolgattad csak nem ötösöd lett vagy ez elektromos de fő a pozitív hozzáállás hajrááá
Jóúú reggelt
A mini quadot is szögezd be . .
Ámen!
Itt a következő motorkolompárom..
aha a ződ pitre...vágom
csak a ződre tudok, mer' a másikba megmakkant a teló.