Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés
Semmi baj. Romra vertem magam még éjfél előtt és bebuhantam. Nem vót se Himnusz , se vigyázban állás.
Majd én is felhílak valamék hajnalban , ha offon leszek ,
fúú mik derülnek még ki a szilveszterről
boldog uj évet kívánni. bocs ha zavartam E. be voltam kicsit baszva . MINDENKIT felhivtam akinek megvolt a száma
Nem beszéltem vele még ebben az évben. Van olyan is , h idehaza van , de nincs kedve semmihez, még a telefonját bekapcsolni se.
Apropó. Mit akartál vóna tűllem újév hajnalán?
Aludtam, ezé' nem bírtam felvenni.
Hát igen, én is becsülöm őket!
Sosem lesz olyan mit rég, pedig sok a tehetséges magyar mérnök, tervező,kivitelező..............
A Honda cb1000r formájának kivitelezésében is magyar származású emberke vett részt! Szall Tudnánk mi ha akarnánk!
á, nemtudod palcsee hunban van vagy külhonban ?
Stét.
A legutóbbi próbálkozásuk is befulladt. Azért becsülöm a kitartásukat.

Szép estét!
Hílak!
Nekem jó a dohányzóban is,hátúl!
Ok. Max 5en beférünk.
Visszafelé betársulok mindenféleképpen ha nem gond,mert én már fent leszek a nagyfaluba pénteken! Jó ez így nektek?
Bobekékkel ma beszélek,ők is lehet hogy menni akarnak,megkérdezem! Had osztódjon a lé!
Me, k.drága! Rángasson le az OPEC!
Rádberregek!
ja, ez ott van
Azt beszéltük Csacsával, h megyünk. Jöhetnél Te is velünk kis költséggel, vagy akár még többen is.
B.U.É.K. Mindenkinek!
Zolll! Mentek szombaton a MAMI díjkiosztójára?

Kedves Versenyző!

A beígért díjkiosztó, és MEGBESZÉLÉS, 2011 január 8-án, szombaton lesz az Oporto Étteremben, http://www.oportoetterem.hu/co...

Cím:
1155 Budapest, Rákos út 197.

Mindenki, aki nevezett, a 2010-es évben, a vendégünk egy üdítőre, és egy somlóira.
Nem véletlenül írtam nagybetűvel a megbeszélés dolgot, bárkinek van ötlete, észrevétele, szívesen meghallgatjuk.

Továbbá jelzem, hogy terem motorozási lehetőség adódott a dunakeszi bevásárlóközpont területén egy üres hangárban. Elsősorban robogók, és pitek tudnak menni, tehát kisebb motorok. Érdeklődni Tóth Imrénél, a 06-20-222-53-22-es mobilon.

Üdvözlettel:

A MAMI Csapata
először nem értettem min röhögtök. De részletes, aprólékos olvasás után kiderült számomra mi a ludas!
háj, nagyon tetszik ez a kép neked
Óóóóúúúú he....ez hiányzott már az a jó áldás ez kellett köszi most már te leszel az áldás felelős szerintem... .
Hááááájjjj
Csákó
Néztem az időképet. Télleg enyhül, viszont végig szakad majd az eső.
Pedig előhoztam a berget ma , vertem egy néhány kilóméteres kört itt a közelben, kezem -lábam szarrá fagyott, meg még zakóztam is egyet egy hóval boritott jégen.
Lecseréltem az olajat- szűrőt, kipucoltam a karbit, meg észrevettem , h a vízszivattyú szimeringje csöpög, de még nem veszélyes.
Ha hétvégére elolvad egy kicsit a hó, remélem bandázunk!
hát csütörtöktől mondja de hát csak a tv-re hagyatkozom, szóval lehet abból bármi..
Baszod, nem nagyon akar enyhülni az idő.
Mikor láttad Te azt a felmelegedést? Májusra?