Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor ráértek gyertek...ok szólok
Igen-igen, értem én!Az lenne a jó ha még állna a berg mellet egy utcai is,csak hát én egy proli gyerek vagyok,nem bírnám anyegilag!Meg a sünökkel is egyre több bajom van a közúton !
Nem akarnám megtudni mert siralmas lehet és az unalomtól biztos a falra másznék.. Ha valamikor erre jársz majd akkor szólj és behozom a friss levelet.. A kicsit is megnéznék valamikor ha lehet,csak most Tünde el van havazva a fősuli miatt.
Jól van az egy nappal később kapja meg,mondjuk itt és ott máshogy telik egy nap
Szevasz E!

Megírtam de sajna csak holnap fogom már elküldeni mert kifutottam az időből..
Nem lehet mindenki ilyen kőkemény motoros mint Te
ahaaa vágom én is agyaltam már rajta vegyesek az érzelmek de nagyon hiányozna az a pár alkalom ,hogy felcsomagoljak és uccu pedig szeretném a másik műfajt is
Egy haveromnak tetszett meg,oszt próbálnék segíteni neki !
Én most kivonom magam egy időre a közútról,az idén inkább ökörködök a szupermotyóval!
Rendszámos vagy csak pálya masina kacérkodsz a tonyóval
Megnézem, de ha lefoglalt, sztem olyan 2gurtni körül van mögötte a sár. A bank nem igen adja ki sokkal kevesebbért. Esetleg ha a tulaj meg bír 1ezni a végrehajtóval valahogy. Ha CIB-es akkor szerencséje lehet.
Csövi!
Nagyon faszántos,várom az idei szezont !
Az hát. Meg van ilyen sopánkodós műanyaghuszár is.
Háj harpi és jó a berg
hun . szevasz E megírtad a levétet
Úúúú az kafa neked is hajszárítóval indul a hangszer . .
Nagy bölcsek vannak azért itt..
Banki lefoglalt a cucc,de ha megteszed megköszönöm !
Tényleg igazad van... így van én már ennek is örülök .

Semmi, kül szerdáig nem melózom!
Csütörtökön kezdődik az év,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ja. Hát ezt beszéltük tavaly ilyenkor is Van hol lakni, nem halunk éhen , aszt annyi.
Persze , vót aki erre fellázadt.
Na az van indul a mókuskerék de sebaj örüljünk,hogy van melóhely a mai világba nem sok de fix
Ha a tulaja kell, megtudom neked reggel.