Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva,,,,,,,,, Hát ja vagyis ilyesmi........... ...
Jól vagytok?
szevasz E mi oly mókás bár sejtem eszedbe jutott a múltkori kikötő... . és sajnálod hogy ma nem tudsz menni a vaslovasokkal....
Sziasztok!
Este néhányan megyünk sörözgetni dumálgatni iszogatni, táncolgatni kicsit! :D (Karesz, Rákosiék, mi, Zoló, meg elvileg a "Bódis fivérek". Múlt héten a kikötőben jól sikerült a buli, szóval akinek van kedve eljönni az jöjjön!

Találkozó: 20h - Fél 9 között a Bumerángban (Pesti u. 2, Tesco mellett, régi Sakáltanya). A tulaj jó cimbora, korrekt árak vannak. Ott dumálgatunk, sörözgetünk, csocsó, zenegép stb, aztán éjfél körül irány át a Kikötőbe banzájkodni (vagy mehetünk bármerre, majd ott megbeszéljük).

Szóval gyertek gyertek, szar fos idő van, mást úgyse nagyon lehet csinálni...:)

Aki dolgozik másnap vagy dolga van, az is beugorhat egy jó kis fekete káúlára :D

(bocs a képért, nagyon szar lett :D)
Hello
Haveromé pont eladó, igaz ez 94-es. Itt egy galéria a gépről.
üdv!Nincs valakinek egy 125-ös yamaha dt vagy 125 aprilia rx eladó Debrecen környékén?Papíros(95-töl) érdekelne és lehetőleg ne legyen agyonütve!2002-es Aprilia sr-et 70cc full malossi jó lenne ha beszámolna!
Szerelmes levelet milyen címre is kell küldeni?
Háj jól mutatól... jó képek . .
Ittak mint a dög
na akkor jó péntek estét mindenkinek...
I go to the party
kirúgtak a hámból ?
harry potteres téren.
Na szerelőnél a moci:)
Oksa,ráér a jövőhéten bármikor.Beugrok érte a melóhelyre vagy a városban bárhol jó.
Hálás köszönet előre is..
mivel hazavittem , igy csak 7főn tudod felvenni, majd megbeszéljük hogy hol lenne jó,mikor...
Megköszönném Beszkennelem és visszavinném amint tudom.Hová kell érte menni?
Helló Belló! Tegnap nálam ivott a 3-as Bel.Volt valami phd védő buli vagy mi a fallosz..Nagy kaland volt
na L
megyek csinálok valami kaját a többieknek mert éhesek lesznek...
jók legyetek sziasztok
Szia Balu
háát, megmondom őszintén el is felejtettem azóta, scanner az nincs , megpróbáltam lefotózni, de fotós se vagyok ugyhogy lehet inkább csak odaadnám
Szeva!

Sikerált az újsággal mókolni valamit?
ez nem újdonság .
úriasszony vagyok