Nekem még az most jön..megyek haveromék..VPzünk egyet meg beállítom a guminyomást...a láncomat meg már kurva rég nem olajoztam...nincsn láncspré és mindig elfelejtek venni...mikor meg eszembe jut már vagy nincsn lóvém avyg nincsen nyitva semmi..
Sziiija. Jól van az, látom nem felejtesz el minket, nagyon helyes. Mi jót dolgozol ott messziföldön? Persze ha nem titok. No és motorozás hogy lesz így? Engedik majd a lehetőségeid eme élethez szükséges hobbit?
Na ennek örülök hogy minden ok . és sikerült meglépned életed egyik legjobb döntését,és megfogadtad tanácsomat . . respekt küldtem neked egy tcs számot olvass vissza velünk köszi minden ok . . . aszonnyák gyönyörű az utánpótlás(szerelmem) . beszéltem a szöszivel
hát igen mindet átlapozni az sok.... hátha egyszer rábukkanok. Köszi azért!
Majd írok egy e-mailt a Superbike-nak oszt megkérdem melyik újságukban volt benne az a teszt, ők biztos megmondják nekem.
Olyan 1,2-re gondoltam én is..eddig 1 volt benne, de lehet kicist keményebb is sztem..
amúgy Gabi már nem kell fosnod, hoyg ottragadunk valahol a beázás miatt..elvileg megoldottam..volt egy csatlakozó ami beázott, letömítettem..most szárad a szilikonpaszta, utána a ygertya pipát leszigetelőzöm és elvileg minden okos
most meg csak nézek ki a fejemből
vmi pörgést csináljunk már, unatkozok
nagyon jól vagyok istenkirályság. pfuuu ecsém.... iszonyat jó, csak fotózni még nem tudok. nagykár... nagyon szép Harry Potter kisfaluja
és Ti?
Majd írok egy e-mailt a Superbike-nak oszt megkérdem melyik újságukban volt benne az a teszt, ők biztos megmondják nekem.
De azért köszi, ezt is!
MINDENKINEK AKI JÖN TANKIRA HOLNAP: 12KOR TALI A PIT PÁLYÁNÁL!
amúgy Gabi már nem kell fosnod, hoyg ottragadunk valahol a beázás miatt..elvileg megoldottam..volt egy csatlakozó ami beázott, letömítettem..most szárad a szilikonpaszta, utána a ygertya pipát leszigetelőzöm és elvileg minden okos