Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van 2 hála Zének, be van az is olajozva oszt ha ugy van cska kicserélem
Nekem még az most jön..megyek haveromék..VPzünk egyet meg beállítom a guminyomást...a láncomat meg már kurva rég nem olajoztam...nincsn láncspré és mindig elfelejtek venni...mikor meg eszembe jut már vagy nincsn lóvém avyg nincsen nyitva semmi..
én is kimostam a légszűrőt meg beolajoztam
most meg csak nézek ki a fejemből
+ guminyomás állítás elöl 1,4 hátul1,2
rendbetettem délután a motort a holnapi veretésre, levegőszűrő, lánckenés, markolat ráragasztás, hűtőviz szint állítás
én is unatkozok
estét!
vmi pörgést csináljunk már, unatkozok
oszt neked mikor lesz má motorod hE?
Sziiija. Jól van az, látom nem felejtesz el minket, nagyon helyes. Mi jót dolgozol ott messziföldön? Persze ha nem titok. No és motorozás hogy lesz így? Engedik majd a lehetőségeid eme élethez szükséges hobbit?
Most húzok de nemsoká leszek még csak készülök a latte party-ra . . http://youtu.be/dHgwwS_T16U
Na ennek örülök hogy minden ok . és sikerült meglépned életed egyik legjobb döntését,és megfogadtad tanácsomat . . respekt küldtem neked egy tcs számot olvass vissza velünk köszi minden ok . . . aszonnyák gyönyörű az utánpótlás(szerelmem) . beszéltem a szöszivel
szia!
nagyon jól vagyok istenkirályság. pfuuu ecsém.... iszonyat jó, csak fotózni még nem tudok. nagykár... nagyon szép Harry Potter kisfaluja
és Ti?
Helló mizu, jól vagy
hy guys! miújság?
hát igen mindet átlapozni az sok.... hátha egyszer rábukkanok. Köszi azért!
Majd írok egy e-mailt a Superbike-nak oszt megkérdem melyik újságukban volt benne az a teszt, ők biztos megmondják nekem.
nemtudod melyik számban van benne? tegnap elkezdtem nézegetni , de mindet átlapozni.... a boritón nem láttam
Köszi szépen, de ezt a tesztet olvastam. A superbike-ost még nem.
De azért köszi, ezt is!
okés akkor 10:55-re ottvagyok nálad.
11kor legkésőbb el akarok indulni, 2drz-s 12re jön tankira, addigra legyünk kint mi is, meg Janiék is jönnek igencsak eddig úgy volt

MINDENKINEK AKI JÖN TANKIRA HOLNAP: 12KOR TALI A PIT PÁLYÁNÁL!
nem si baj...jó az ha van.. hányra mennyek hozzád holnap?
oké, most lesz pár sáros rész ha megyünk, de már nem nagyon megyek vontató kötél nélkül sehova mostanába
Olyan 1,2-re gondoltam én is..eddig 1 volt benne, de lehet kicist keményebb is sztem..
amúgy Gabi már nem kell fosnod, hoyg ottragadunk valahol a beázás miatt..elvileg megoldottam..volt egy csatlakozó ami beázott, letömítettem..most szárad a szilikonpaszta, utána a ygertya pipát leszigetelőzöm és elvileg minden okos
ja cross gumit 1,2-1,3ra szoktam fújni, az endurot meg 1,4-1,5re
milyen a gumi? attól is függ sztem
terepen 0,7-1,5