Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írj má be ha elindultál
Szegény..... csak nem...
Jóvanaz...tiszta apja elsz...
nem fogom az biztos
na akkor jól kibaszott vele a genetika... na hát majd eljön az ideje nem kell elkapkodni
na akkor még 1x aki nem tudná, vagy lemaradt:
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK 12-RE A TANKIRA, ELÉG SOKAN LESZÜNK
Köszönjük... azt garantálom,hogy meg lesz . amikor még pocaklakó volt és beindítottam tetszett neki...ja meg a Tankcsapda is
tényleg hasonlít, tiszta apja egyelőre én még ilyen projectbe nem megyek bele az asszonnyal, nincs benne az 5 éves tervbe
Jaja, jer te is..délre van megbeszélve..
Tényleg nagyon aranyos Igazán büszke lehetsz rá
2.-3. születésnapjára kismotort vegyél neki, had érezze meg az ízét..
Mentek a tankira
Az nem kifejezés..... . . ezt az érzést elmondani nem lehet.... de csakis ajánlani tudom a projektet.... . köszönöm a biztatást.... . .
Offoljad csak...kíváncsi vagyok, hogy hasonlít-e rád
offoljad nyugodtan, nem szégyen az ha büszke vagy rá
Hali nün.. akkor jól van akkor azt hittem nem láttad nem mondott semmi extrát én érdeklődtem felőled,hogy mi merre hány méter, mert ugye én csak amit itt olvastam abból puzzléztem össze dolgokat és többre voltam kíváncsi... most offoljam ilyen képekkel a topikot .
szép napot, jó időnk lesz ma úgy látom
Passz.
olvastam a hsz-edet, csak nem volt időm írni
. néha tudok gép elé menni a telefon meg nem engedi a fórum oldalt mert +18-as, befosás :-D
és mit mondott a szöszi, nagyon kiváncsi vagyok....
lőjél már egy képet little borsiról please
szép idő lesz mint ma
köszi, holnapra rendeljen mindenki szép időt!
jó kocsmázást
na én is lépek kocsmázni kicsit a városba, majd holnap igyekszem magamhoz térni délre jóéjt!
én akkor már rég alszok, pihenek a holnapra mert minden buckán átkerekezek meg minden kanyarba keresztbe fogok menni
de úgy nem lesz jó a felvétel.. na de én léptem srácok vizipipázni..sztem éjfél fele elszek majd max...legyetek feent...:D:D na csőő
énse ugy kameráznám h. nem nézek oda