Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

41043-es hozzászólás.
thx a képeket! gyönyörű kisnéni lesz belőle mégegyszer és utoljára grat többet nem dícsérlek

figyi... és a szöszi mondott valami extrát, mert miután eljöttem lőtt egy emailt, mert balhé volt benn, de írok neki hogy mondja el, azóta nem írt... szóval ha csak nagyjából mondta el dolgokat akkor oké, ha meg többet akkor légyszi írd már le. Köszi
naa fasza, legközelebb megadom a számom ha megyünk és akkor felhivsz ha nem vagyunk ott, bár nem tudom mikor megyünk legközelebb, már akkor lehet hó lesz
hu b@sszus én meg pont 14- majdnem 15-ig ott ácsorogtam .
há mikor voltál attól függ, mi ottvoltunk 12-14ig utánna elmentünk világot látni mert már nem jött senkise 15 után értünk vissza
hát hun vótatok? voltam kint a tankin, magamon kivül nem sok mindenki volt ott.... vagy 2 kissrác kalingyált csak
egyzserűen gyönyörű
ja igazad van..úgysincs most erre 20 ezrem...te meg vegyed megfele a másikat, mer kell a bukó..
áá, nemenj, vedd meg enyim
jaa ahha..
én lehet beszaladok valamelyik nap felpróbálni egyet--
a neve cl-xs
de a mérete S-es
a tied is xs-es nem? avgy cska a neve az?
csak xs méretben van
Gabi EZT a bukót mondtam. de vennék egy ilyet..
Van most az rmc-be leakciózva egy csomó minden nézd meg
Nem tudnátok nekem linkelni valami jó cross kesztyűt? Most lessz pénteken a szülinapom és anyám azt mondta vesz eggyet.
Ohh köszi lehet a héten felhívom és megkérdem tölle.
itt a telefonszáma: 70-2844047
meg tud mindent csinálni az már biztos, én vele újíttattam fel a gépet
Hát lehet de a kuplungot nem:S
szimeringet megtudod othon is csinálni.
Jocó mondja h vami gumipók lehet megtudná csinálni, szented ő megtudná nézni? Meg az első telomba a szimeringet is kikéne cserélni.
kosár kell ha nem emel ki... az szerintem húzósabb